Controlar la música, els vídeos i altres tipus de contingut

Al navegador Chrome, podeu controlar música, vídeos o qualsevol cosa que reprodueixi so en una pestanya.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. En una pestanya, reproduïu música, un vídeo o qualsevol altra cosa amb so. Podeu continuar en aquesta pestanya o navegar a una altra.
  3. Per controlar el so, a la part superior dreta, feu clic a Control de contingut multimèdia Control de contingut multimèdia
  4. Podeu posar en pausa la reproducció, anar a la cançó o al vídeo següents o fer clic per tornar a la pestanya en què es reprodueix la cançó o el vídeo.

Consell: el contingut multimèdia se seguirà reproduint tant si continueu a la pestanya com si aneu a una altra.

Si teniu suggeriments sobre aquesta funció, obteniu informació sobre com podeu enviar suggeriments a Chrome.