Controlar la música, els vídeos i altres tipus de contingut

Controleu la música, els vídeos o altres tipus de contingut que reprodueixin so en una pestanya de Chrome.

Reproduir música o so en totes les pestanyes de Chrome

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. En una pestanya, reproduïu música, un vídeo o qualsevol altra cosa amb so. Podeu continuar en aquesta pestanya o navegar a una altra.
  3. Per controlar el so, a la part superior dreta, feu clic a Control de contingut multimèdia Control de contingut multimèdia
  4. Podeu posar en pausa la reproducció, anar a la cançó o al vídeo següents o fer clic per tornar a la pestanya en què es reprodueix la cançó o el vídeo.

Consell: el contingut multimèdia se seguirà reproduint tant si continueu a la pestanya com si aneu a una altra.

Mirar un vídeo en totes les pestanyes de Chrome

Podeu reproduir un vídeo d'una pestanya en una finestra més petita per sobre de les altres pestanyes per les quals navegueu.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. En una pestanya, reproduïu un vídeo.
  3. Per veure el vídeo mentre navegueu per altres pestanyes, a la part superior dreta, feu clic a Control de contingut multimèdia Control de contingut multimèdia i després Entra a pantalla en pantalla Entra a pantalla en pantalla

Consell: per canviar la posició de la finestra del vídeo, feu-hi clic i arrossegueu-la.

Si teniu suggeriments sobre aquesta funció, obteniu informació sobre com podeu enviar suggeriments a Chrome.