Controlar la música i els vídeos, entre altres coses

Controleu la música, els vídeos o altres tipus de contingut que reprodueixin so en una pestanya de Chrome.

Reproduir música o so en totes les pestanyes de Chrome

1. A l'ordinador, obriu Chrome .
  2. En una pestanya, reproduïu música, un vídeo o qualsevol altre contingut amb so. Podeu continuar en aquesta pestanya o navegar fins a una altra.
  3. Per controlar el so, a la part superior dreta, feu clic a Control de contingut multimèdia Control de contingut multimèdia
  4. Podeu posar en pausa la reproducció, anar a la cançó o al vídeo següents o fer clic per tornar a la pestanya en què es reprodueix la cançó o el vídeo.

Consell: el contingut multimèdia se seguirà reproduint tant si continueu a la pestanya com si aneu a una altra.

Canviar els permisos de so predeterminats en un ordinador

Per permetre que els llocs web reprodueixin so quan els visiteu:
  1. Obriu Chrome .
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Feu clic a Privadesa i seguretat i, a continuació, Configuració del lloc web i després So.
  4. Seleccioneu l'opció que vulgueu com a opció de configuració predeterminada.

Mirar un vídeo en totes les pestanyes de Chrome

Podeu reproduir un vídeo d'una pestanya en una finestra més petita per sobre de les altres pestanyes per les quals navegueu.

1. A l'ordinador, obriu Chrome .
  2. En una pestanya, reproduïu un vídeo.
  3. Per veure el vídeo mentre navegueu per altres pestanyes, a la part superior dreta, feu clic a Control de contingut multimèdia Control de contingut multimèdia i, a continuació, Entra a pantalla en pantalla Entra a pantalla en pantalla

Consell: per canviar la posició de la finestra del vídeo, feu-hi clic i arrossegueu-la.

Emetre contingut multimèdia en dispositius disponibles

Important: la icona d'emissió només es mostra quan hi ha dispositius disponibles.
  1. A l'ordinador, obriu Chrome .
  2. En una pestanya, reproduïu música, un vídeo o qualsevol altre contingut amb so. Podeu continuar en aquesta pestanya o navegar fins a una altra.
  3. Per obrir els controls multimèdia, feu clic a Control de contingut multimèdia Control de contingut multimèdia a la dreta de la barra d'adreces.
  4. A l'extrem inferior esquerre de la finestra emergent, feu clic a Emet a un dispositiu.
  5. Seleccioneu el dispositiu al qual vulgueu emetre contingut.

Si teniu suggeriments sobre aquesta funció, obteniu informació sobre com podeu enviar suggeriments a Chrome. Per enviar suggeriments relacionats amb Google Cast, aneu a chrome://cast-feedback.