Börja eller sluta skicka felrapporter automatiskt

Du kan tillåta att rapporter skickas till oss automatiskt i Chrome. Rapporterna hjälper oss att prioritera vad som bör åtgärdas och förbättras i programmet och kan till exempel innehålla information om i vilket sammanhang Chrome kraschar, hur mycket minne du använder och vissa personliga uppgifter.

Du kan när som helst tillåta att de här rapporterna skickas eller dra tillbaka tillståndet.

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer följt av Inställningar Inställningar.
  3. Tryck på Sekretess följt av Skicka statistik.
  4. Välj Alltid, Endast på Wi-Fi eller Aldrig.

Du kan förhindra att rapporterna förbrukar mobildata när de skickas genom att välja Endast på Wi-Fi.

Vad innehåller rapporterna?

Om Chrome kraschar kan vissa personliga uppgifter tas med i rapporten. Rapporterna innehåller följande:

• Information i minnet i samband med kraschen, vilket kan vara webbsidors innehåll, betalningsuppgifter och lösenord
  • Inställningarna i Chrome
  • Tillägg som du har installerat
  • Webbsidan du besökte när programmet kraschade
  • Enhetens operativsystem, tillverkare och modell
  • Det land där du använder Chrome.

Om du vill veta mer om vad vi gör med informationen i rapporterna läser du Chromes sekretesspolicy.