Start eller stopp automatisk rapportering av feil og kræsj

Hvis du gir Chrome tillatelse til å sende oss automatiske rapporter, hjelper du oss med å prioritere hva vi skal fikse og forbedre i Chrome. Disse rapportene kan inkludere ting som når Chrome kræsjer, hvor mye minne du bruker, og noen personlige opplysninger.

Du kan når som helst velge om du vil tillate slike rapporter eller ikke.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger Innstillinger.
  3. Trykk på Personvern og så Send bruksdata.
  4. Velg Alltid, Bare når Wi-Fi er på eller Aldri.

For å unngå å bruke data når du sender rapporter, velg Bare når Wi-Fi er på.

Hva inneholder disse rapportene?

Hvis Chrome kræsjer, kan det hende at enkelte personlige opplysninger er inkludert i rapporten. Disse rapportene har

• minne relatert til kræsjet, som kan inkludere sideinnhold, betalingsinformasjon og passord
  • Chrome-innstillingene dine
  • utvidelser du har installert
  • nettstedet du var på da Chrome kræsjet
  • enhetens operativsystem, produsent og modell
  • landet der du bruker Chrome

For å finne ut mer om hva vi gjør med informasjon fra slike rapporter, les personvernreglene for Chrome.