Start eller stopp automatisk rapportering av feil og krasj

Hvis du gir Chrome tillatelse til å sende oss automatiske rapporter, hjelper du oss med å prioritere hva vi skal fikse og forbedre i Chrome. Disse rapportene kan inkludere ting som når Chrome krasjer, hvor mye minne du bruker, og noen personlige opplysninger.

Du kan når som helst velge om du vil tillate slike rapporter eller ikke.

Datamaskin

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og såInnstillinger.
  3. Klikk på Deg og Google og så Synkronisering og Google-tjenester.
  4. Slå på eller av Hjelp til med å forbedre funksjonene og ytelsen til Chrome.

Chromebook

1. Velg klokkeslettet nederst til høyre.
  2. Velg Innstillinger .
  3. Til venstre klikker du på Sikkerhet og personvern.
  4. Slå på eller av Hjelp til med å forbedre funksjonene og ytelsen til ChromeOS.

Merk: Hvis du bruker Chromebook på jobben eller skolen, kan du kanskje ikke endre denne innstillingen. Kontakt administratoren din hvis du trenger mer hjelp.

Hva inneholder disse rapportene?

Hvis Chrome krasjer, kan det hende at enkelte personlige opplysninger er inkludert i rapporten. Disse rapportene har

• minne relatert til krasjet, som kan inkludere sideinnhold, betalingsinformasjon og passord
  • Chrome-innstillingene dine
  • utvidelser du har installert
  • nettstedet du var på da Chrome krasjet
  • enhetens operativsystem, produsent og modell
  • landet der du bruker Chrome