Automatische rapportage van fouten en crashes starten of stoppen

Als je Chrome toestaat ons automatische rapporten te sturen, kunnen we beter prioriteiten stellen voor wat we in Chrome kunnen corrigeren en verbeteren. In deze rapporten staat informatie zoals wanneer Chrome crasht, hoeveel geheugen je gebruikt en bepaalde persoonlijke informatie.

Je kunt deze rapporten altijd toestaan of niet meer toestaan.

Computer

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan Instellingen.
  3. Klik op Jij en Google en dan Synchronisatie en Google-services.
  4. Zet Help de functies en prestaties van Chrome verbeteren aan of uit.

Chromebook

1. Selecteer rechtsonder de tijd.
  2. Selecteer Instellingen .
  3. Klik links op Beveiliging en privacy.
  4. Zet Help de functies en prestaties van ChromeOS te verbeteren aan of uit.

Opmerking: Als je je Chromebook op het werk of op school gebruikt, kun je deze instelling mogelijk niet wijzigen. Neem contact op met je beheerder voor hulp.

Wat in deze rapporten staat

Als Chrome crasht, kan bepaalde persoonlijke informatie worden opgenomen in het rapport. Deze rapporten bevatten:

• Informatie in het geheugen over de crash, zoals paginacontent, betalingsgegevens en wachtwoorden
  • Je Chrome-instellingen
  • Extensies die je hebt geïnstalleerd
  • De webpagina die je op het moment van de crash bezocht
  • Het besturingssysteem, de fabrikant en het model van je apparaat
  • Het land waar je Chrome gebruikt