Virheiden ja kaatumisten automaattisen raportoinnin aloittaminen ja lopettaminen

Antamalla Chromen lähettää meille raportteja automaattisesti voit auttaa meitä korjaamaan ja parantamaan Chromen ominaisuuksia. Näihin raportteihin voi sisältyä esimerkiksi tietoja Chromen kaatumisista ja muistin käytöstä sekä joitakin henkilötietoja.

Voit sallia tai estää raporttien lähettämisen milloin tahansa.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Lisäasetukset-kohdassa Tietosuoja.
  4. Valitse Käyttö- ja virheraportit.
  5. Ota asetus käyttöön tai poista se käytöstä.

Raporttien sisältö

Jos Chrome kaatuu, raporttiin voidaan sisällyttää joitakin henkilökohtaisia tietoja. Raporttien sisältämät tiedot:

• Kaatumiseen liittyvä muisti (siihen voi kuulua sivun sisältö, maksutiedot ja salasanat)
  • Chrome-asetuksesi
  • Asentamasi laajennukset
  • Kaatumisen aikana käyttämäsi verkkosivu
  • Laitteesi käyttöjärjestelmä, valmistaja ja malli
  • Maa, jossa käytät Chromea

Jos haluat tietää, mitä teemme näiden raporttien tiedoille, lue Chromen tietosuojakäytäntö.