Virheiden ja kaatumisten automaattisen raportoinnin aloittaminen ja lopettaminen

Antamalla Chromen lähettää meille raportteja automaattisesti voit auttaa meitä korjaamaan ja parantamaan Chromen ominaisuuksia. Näihin raportteihin voi sisältyä esimerkiksi tietoja Chromen kaatumisista ja muistin käytöstä sekä joitakin henkilötietoja.

Voit sallia tai estää raporttien lähettämisen milloin tahansa.

Tietokone

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Sinä ja Google ‑kohdasta Synkronointi ja Google-palvelut.
  4. Laita Auta parantamaan Chromen ominaisuuksia ja suorituskykyä päälle tai pois päältä.

Chromebook

1. Valitse kellonaika oikeasta alareunasta.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse alareunasta Lisäasetukset.
  4. Laita Tietosuoja ja turvallisuus ‑kohdasta Lähetä automaattisesti diagnostiikka- ja käyttötietoja Googlelle päälle tai pois päältä.

Huom. Jos käytät Chromebookia töissä tai koulussa, et ehkä voi muokata tätä asetusta. Pyydä lisätietoja järjestelmänvalvojalta.

Raporttien sisältö

Jos Chrome kaatuu, raporttiin voidaan sisällyttää joitakin henkilökohtaisia tietoja. Raporttien sisältämät tiedot:

• Kaatumiseen liittyvä muisti (siihen voi kuulua sivun sisältö, maksutiedot ja salasanat)
  • Chrome-asetuksesi
  • Asentamasi laajennukset
  • Kaatumisen aikana käyttämäsi verkkosivu
  • Laitteesi käyttöjärjestelmä, valmistaja ja malli
  • Maa, jossa käytät Chromea

Jos haluat tietää, mitä teemme näiden raporttien tiedoille, lue Chromen tietosuojakäytäntö.