Slå automatisk rapportering af fejl og nedbrud til eller fra

Når du giver Chrome tilladelse til at sende os automatiske rapporter, gør du det nemmere for os at prioritere, hvad der skal rettes og forbedres i Chrome. Disse rapporter kan f.eks. indeholde visse personlige oplysninger samt oplysninger om, hvornår Chrome går ned, og hvor meget hukommelse du bruger.

Du kan til enhver tid tillade eller fjerne tilladelsen for disse rapporter.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og så Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på Google-tjenester.
  4. Slå "Vær med til at forbedre Chromes funktioner og ydeevne" til eller fra.

Rapporternes indhold

Hvis Chrome går ned, medtages der muligvis visse personlige oplysninger i rapporten. Disse rapporter indeholder følgende:

• Hukommelse, der er relateret til nedbruddet, hvilket kan omfatte sideindhold, betalingsoplysninger og adgangskoder
  • Dine Chrome-indstillinger
  • Udvidelser, du har installeret
  • Den webside, du besøgte, da nedbruddet skete
  • Din enheds operativsystem, producent og model
  • Det land, du bruger Chrome i