Start eller stop automatisk rapportering af fejl og nedbrud

Ved at give Chrome tilladelse til at sende os automatiske rapporter gør du det nemmere for os at prioritere, hvad der skal rettes og forbedres i Chrome. Disse rapporter kan f.eks. indeholde oplysninger om, hvornår Chrome går ned, og hvor meget hukommelse du normalt bruger.

Du kan til enhver tid tillade eller fjerne tilladelsen for disse rapporter.

Computer

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere og dernæst Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Avanceret nederst på skærmen.
  4. Aktivér eller deaktiver Send automatisk brugsstatistik og nedbrudsrapporter til Google under "Sikkerhed og privatliv".

Chromebook

1. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret nederst på skærmen.
  4. Aktivér eller deaktiver Send automatisk diagnostik og brugsdata til Google under "Sikkerhed og privatliv".

Bemærk! Hvis du bruger din Chromebook på arbejdet eller i skolen, kan du muligvis ikke ændre denne indstilling. Kontakt din administrator for at få yderligere hjælp.

Hvad disse rapporter indeholder

Rapporterne indeholder normalt ikke personlige oplysninger om dig, men de kan indeholde oplysninger om:

• Dine Chrome-indstillinger.
  • Hvor du klikker.
  • Hvor meget hukommelse der anvendes af Chrome.
  • Websider, du besøger, som indeholder phishing eller malware.
  • Websider, du besøger, hvor du har brugt taleinput.
  • Din enheds operativsystem, producent og model.
  • Hvis Chrome går ned, mens du bruger din Chrome-browser, medtages der muligvis visse personlige oplysninger. Dette afhænger af, hvad du var i gang med, da Chrome gik ned.

Du kan få flere oplysninger om, hvad vi bruger oplysningerne i disse rapporter til, i Chromes privatlivspolitik.