Start eller stop automatisk rapportering af fejl og nedbrud

Ved at give Chrome tilladelse til at sende os automatiske rapporter gør du det nemmere for os at prioritere, hvad der skal rettes og forbedres i Chrome. Disse rapporter kan f.eks. indeholde oplysninger om, hvornår Chrome går ned, og hvor meget hukommelse du normalt bruger.

Du kan til enhver tid tillade eller fjerne tilladelsen for disse rapporter.

På en computer

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på MereMere og dernæst Indstillinger.
  3. Klik på Vis avancerede indstillinger nederst.
  4. Under "Beskyttelse af personlige oplysninger" skal du markere eller fjerne markeringen af feltet "Send brugsstatistik og nedbrudsrapporter til Google automatisk".

På en Chromebook

Bemærk! Hvis du bruger din Chromebook på arbejdet eller i skolen, kan du muligvis ikke ændre denne indstilling. Kontakt din administrator for at få yderligere hjælp.
  1. Klik på dit kontobillede.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger.
  3. Klik på Vis avancerede indstillinger nederst.
  4. I sektionen "Privatliv" skal du markere eller fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet "Send automatisk diagnostik og brugsdata til Google".

Hvad disse rapporter indeholder

Rapporterne indeholder normalt ikke personlige oplysninger om dig, men de kan indeholde oplysninger om:

• Dine Chrome-indstillinger.
  • Hvor du klikker.
  • Hvor meget hukommelse, der anvendes af Chrome.
  • Websider, du besøger, som indeholder phishing eller malware.
  • Websider, du besøger, hvor du har brugt taleinput.
  • Din enheds operativsystem, producent og model. Hvis du bruger taleinput, medtages din lydhardware muligvis.
  • Hvis Chrome går ned, mens du bruger din Chrome-browser, medtages nogle personlige oplysninger muligvis. Dette afhænger af, hvad du var i gang med, da Chrome gik ned.

Du kan få flere oplysninger om, hvad vi bruger oplysningerne i disse rapporter til, i Chromes privatlivspolitik.