Iniciar o aturar l'enviament automàtic d'informes d'error i bloquejos

Si permeteu que Chrome ens enviï informes automàtics, ens ajudareu a prioritzar què s'ha de corregir i millorar a Chrome. Aquests informes poden incloure dades com ara quan es bloqueja Chrome, quanta memòria utilitzeu normalment i informació personal.

Podeu iniciar o aturar l'enviament d'aquests informes en qualsevol moment.

Ordinador

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Feu clic a Tu i Googlei, a continuació,Sincronització i serveis de Google.
  4. Activeu o desactiveu l'opció Ajuda a millorar les funcions i el rendiment de Chrome.

Chromebook

1. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  2. Seleccioneu Configuració .
  3. A l'esquerra, feu clic a Seguretat i privadesa.
  4. Activa o desactiva l'opció Ajuda a millorar les funcions i el rendiment de ChromeOS.

Nota: si utilitzeu el dispositiu Chromebook a la feina o en un centre educatiu, és possible que no pugueu canviar aquesta opció de configuració. Per obtenir més ajuda, contacteu amb l'administrador.

Quina informació s'inclou als informes

Si Chrome es bloqueja, pot ser que s'incloguin algunes dades personals a l'informe, com ara:

• La memòria relacionada amb el bloqueig, que pot incloure el contingut de la pàgina, informació de pagament i contrasenyes.
  • La configuració de Chrome.
  • Les extensions que heu instal·lat.
  • La pàgina web que estàveu visitant en el moment del bloqueig.
  • El sistema operatiu, el fabricant i el model del dispositiu.
  • El país en què estàveu fent servir Chrome.