Iniciar o aturar l'enviament automàtic d'informes d'error i bloquejos

Si permeteu que Chrome ens enviï informes automàtics, ens ajudareu a prioritzar què s'ha de corregir i millorar a Chrome. Aquests informes poden incloure dades com ara quan es bloqueja Chrome, quanta memòria utilitzeu normalment i informació personal.

Podeu iniciar o aturar l'enviament d'aquests informes en qualsevol moment.

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al dispositiu iPhone o iPad.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toqueu Privadesa i, a continuació, Envia les dades d'ús.
  4. Trieu Sempre, Només amb Wi-Fi o Mai.

Per impedir que s'utilitzin dades per enviar informes, trieu Només amb Wi-Fi.

Quina informació s'inclou als informes

Si Chrome es bloqueja, pot ser que s'incloguin algunes dades personals a l'informe, com ara:

• La memòria relacionada amb el bloqueig, que pot incloure el contingut de la pàgina, informació de pagament i contrasenyes.
  • La configuració de Chrome.
  • Les extensions que heu instal·lat.
  • La pàgina web que estàveu visitant en el moment del bloqueig.
  • El sistema operatiu, el fabricant i el model del dispositiu.
  • El país en què estàveu fent servir Chrome.

Per obtenir més informació sobre què fem amb la informació d'aquests informes, llegiu la política de privadesa de Chrome.