Bladwijzers importeren of exporteren

U kunt schakelen tussen browsers zonder alle bladwijzers voor uw favoriete websites kwijt te raken.

Bladwijzers toevoegen aan Chrome

Bladwijzers importeren vanuit de meeste browsers, zoals Firefox, Internet Explorer en Safari:

1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer.
  3. Selecteer Bladwijzers en vervolgens Bladwijzers en instellingen importeren.
  4. Selecteer het programma met de bladwijzers die u wilt importeren.
  5. Klik op Importeren.
  6. Klik op Gereed.
Vanuit de Google Toolbar in Internet Explorer
  1. Open Chrome.
  2. Ga naar google.com/bookmarks.
  3. Log in met hetzelfde Google-account dat u gebruikt met de Google Toolbar.
  4. Klik aan de linkerkant op Bladwijzers exporteren. Uw bladwijzers worden naar uw computer gedownload als HTML-bestand.
  5. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer.
  6. Selecteer Bladwijzers en vervolgens Bladwijzers en instellingen importeren.
  7. Selecteer HTML-bestand met bladwijzers in het dropdownmenu.
  8. Selecteer Bestand kiezen.
  9. Upload het opgeslagen HTML-bestand.
  10. Klik op Gereed.
Vanuit alle andere browsers
  1. Exporteer uw bladwijzers vanuit de browser op uw computer als HTML-bestand.
  2. Open Chrome.
  3. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer.
  4. Selecteer Bladwijzers en vervolgens Bladwijzers en instellingen importeren.
  5. Selecteer HTML-bestand met bladwijzers in het dropdownmenu.
  6. Selecteer Bestand kiezen.
  7. Upload het opgeslagen HTML-bestand.
  8. Klik op Gereed.

Als u geen bladwijzers in Chrome heeft gemaakt, worden de bladwijzers in de bladwijzerbalk weergegeven.

Als u al bladwijzers in Chrome heeft, worden de bladwijzers in een nieuwe map 'Geïmporteerd uit…' geplaatst.

Uw bladwijzers openen:

1. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en vervolgens Bladwijzers.
  2. Als u al bladwijzers in Chrome heeft, zoekt u een nieuwe map met de naam 'Geïmporteerd uit…'.

Meer informatie over bladwijzers opslaan, bekijken en bewerken.

Bladwijzers op al uw apparaten weergeven

Log in bij Chrome met hetzelfde Google-account op al uw apparaten. Standaard worden uw bladwijzers op alle apparaten gesynchroniseerd.

Meer informatie over uw bladwijzers op al uw apparaten weergeven.

Bladwijzers naar een andere browser verplaatsen

Als u besluit een andere browser te gebruiken, kunt u al uw bladwijzers meenemen.

1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer.
  3. Selecteer Bladwijzersen vervolgens Bladwijzerbeheer.
  4. Klik bovenaan op Organiseren en vervolgens Bladwijzers exporteren naar HTML-bestand.

Chrome exporteert uw bladwijzers als HTML-bestand. Gebruik dit bestand om uw bladwijzers in een andere browser te importeren.

Megan is Google Chrome-expert en auteur van deze Help-pagina. Help haar dit artikel te verbeteren door hieronder feedback achter te laten.