Bladwijzers importeren of exporteren

Als u bladwijzers of favorieten heeft opgeslagen in een andere browser, kunt u deze gemakkelijk importeren in Google Chrome. U kunt uw bladwijzers ook altijd uit Chrome halen door ze te exporteren als HTML-bestand.

Bladwijzers importeren uit Firefox of Internet Explorer

1. Klik op het Chrome-menu Chrome menu.
  2. Selecteer Bladwijzers.
  3. Selecteer Bladwijzers en instellingen importeren.
  4. Selecteer het programma met de bladwijzers die u wilt importeren.
  5. Klik op Importeren.

Als u nog geen bladwijzers heeft gemaakt in Chrome, worden de bladwijzers die u importeert, rechtstreeks weergegeven op de bladwijzerbalk, die zich normaal gesproken onder de adresbalk bevindt. Als u al bladwijzers heeft in Chrome, worden de bladwijzers die u importeert, weergegeven in een nieuwe map met de naam 'Geïmporteerd uit Firefox' of 'Geïmporteerd uit IE'. Deze map bevindt zich aan het uiteinde van de balk. U kunt uw bladwijzers ook vinden door op het Chrome-menu te klikken en Bladwijzers te selecteren.

Gebruikt u een Chrome-apparaat? Deze optie is niet beschikbaar. Exporteer in plaats daarvan uw bladwijzers als HTML-bestand en importeer deze via Bladwijzerbeheer. Bekijk het volgende gedeelte voor de benodigde stappen.

Bladwijzers importeren uit alle andere browsers

1. Exporteer de bladwijzers als HTML-bestand uit de browser.
  2. Klik op het Chrome-menu Chrome menu op de browserwerkbalk van Google Chrome.
  3. Selecteer Bladwijzers.
  4. Selecteer Bladwijzerbeheer.
  5. Klik op het menu Organiseren.
  6. Selecteer Bladwijzers importeren uit HTML-bestand.
  7. Open uw opgeslagen HTML-bestand.

Als u nog geen bladwijzers heeft gemaakt in Chrome, worden de bladwijzers die u importeert, rechtstreeks weergegeven op de bladwijzerbalk, die zich normaal gesproken onder de adresbalk bevindt. Als u al bladwijzers heeft in Chrome, worden de bladwijzers die u importeert, weergegeven in een nieuwe map. Deze map bevindt zich aan het uiteinde van de balk. U kunt uw bladwijzers ook vinden door op het Chrome-menu te klikken en Bladwijzers te selecteren.

Bladwijzers importeren uit Google Toolbar

1. Ga naar https://www.google.com/bookmarks.
  2. Log in met het Google-account dat u gebruikt om in te loggen bij Google Toolbar.
  3. Klik op de optie 'Bladwijzers exporteren' op de startpagina. Uw bladwijzers worden als HTML-bestand naar uw computer gedownload
  4. Klik op het Chrome-menu Chrome menu.
  5. Selecteer Bladwijzers.
  6. Selecteer Bladwijzerbeheer.
  7. Klik op het menu Organiseren.
  8. Selecteer Bladwijzers importeren uit HTML-bestand.
  9. Open uw opgeslagen HTML-bestand.

Bladwijzers importeren vanaf andere apparaten waarop u Chrome gebruikt

Als uw bladwijzers zijn opgeslagen in Chrome op een andere computer, is de gemakkelijkste manier om die bladwijzers op het door u gebruikte apparaat te krijgen, inloggen bij Chrome op beide computers en de bladwijzers synchroniseren met uw account. Informatie over hoe u kunt inloggen bij Chrome en synchronisatie kunt inschakelen:

Bladwijzers exporteren uit Chrome

1. Klik op het Chrome-menu Chrome menu op de browserwerkbalk.
  2. Selecteer Bladwijzers.
  3. Selecteer Bladwijzerbeheer.
  4. Klik op het menu Organiseren.
  5. Selecteer Bladwijzers exporteren.

Chrome exporteert uw bladwijzers als HTML-bestand. U kunt dit bestand vervolgens importeren in een andere browser.