Ändra storlek på text, bilder och video (zooma)

Du kan ändra storlek på text, bilder och videor på en webbsida eller alla webbsidor.

Ange en standardinställning för sidzoom för alla webbsidor

Med zoomalternativen kan du göra allt på sidan större eller mindre.

1. Öppna Chrome på Android-enheten Chrome.
  2. Tryck på Mer Ordna uppe till höger följt av Inställningar följt av Tillgänglighet.
  3. Dra reglaget bredvid Standardzoom tills texten i förhandsgranskningen blir lagom stor att läsa.
    • Du kan zooma in på sidor där zoomfunktionen har blockerats genom att aktivera Tvinga aktivering av zoom.

Läs mer om hur du använder förstoring om du vill ha fler zoomalternativ.

Visa sidzoom i huvudmenyn

Du kan anpassa zoomnivån på en specifik webbplats med hjälp av sidzoom.

1. Öppna Chrome på Android-enheten Chrome.
  2. Tryck på Mer Ordna följt av Inställningar Inställningar följt av Tillgänglighet.
  3. Aktivera Visa zoomalternativ i huvudmenyn.

Använda sidzoom på en specifik webbplats

1. Öppna Chrome på Android-enheten Chrome.
  2. Öppna en webbsida.
  3. Tryck på Mer Ordna följt av Zooma in.
  4. Använd reglaget för att zooma in och ut på sidan.

Tips! Den valda zoomnivån sparas för den specifika webbplatsen och påverkar inte andra webbplatser.