De grootte van tekst, afbeeldingen en video's aanpassen (in- en uitzoomen)

Je kunt de grootte van tekst, afbeeldingen en video's wijzigen voor één webpagina of voor alle webpagina's.

In- of uitzoomen

Met 'Inzoomen' en 'Uitzoomen' kun je alles op een webpagina groter of kleiner maken.

1. Open Chrome Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Meer.
  3. Tik op Tekst zoomen... Inzoomen.
  4. Gebruik de zoomopties bovenaan het scherm voor het volgende:
    • Alles groter maken: Tik op Inzoomen Inzoomen.
    • Alles kleiner maken: Tik op Uitzoomen Uitzoomen.
Ga naar het Helpcentrum van Apple voor meer informatie over zoomopties en lettergrootten voor iOS-apparaten.