Canviar les mides del text, de la imatge i del vídeo (zoom)

A l'ordinador, podeu canviar la mida del text, de les imatges i dels vídeos d'una pàgina web o de totes.

Per canviar la mida de la lletra en un dispositiu mòbil, actualitzeu les opcions de visualització a l'aplicació de configuració.

Apropar o allunyar la pàgina actual

Utilitzeu les opcions de zoom per ampliar o reduir els elements d'una pàgina web.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  3. Al costat de "Zoom", trieu les opcions que vulgueu:
    • Ampliar-ho tot: feu clic a Apropa Apropa.
    • Reduir-ho tot: feu clic a Allunya Allunya.
    • Fer servir el mode de pantalla completa: feu clic a Pantalla completa Pantalla completa.

També podeu utilitzar les tecles de drecera per apropar o allunyar els elements:

• Ampliar-ho tot:
    • Windows i Linux: premeu Ctrl i +.
    • Mac: premeu ⌘ i +.
    • Chrome OS: premeu Ctrl i +.
  • Reduir-ho tot:
    • Windows i Linux: premeu Ctrl i -.
    • Mac: premeu ⌘ i -.
    • Chrome OS: premeu Ctrl i -.
  • Fer servir el mode de pantalla completa:
    • Windows i Linux: premeu F11.
    • Mac: premeu ⌘+Ctrl+F.
    • Chrome OS: a la part superior del teclat, premeu la tecla de pantalla completa Pantalla completa. També se'n diu F4.

Configurar la mida de la pàgina o de la lletra de totes les pàgines web

Podeu canviar la mida de tots els elements de les pàgines web que visiteu, com ara el text, les imatges i els vídeos, o bé només la mida de la lletra.

Nota: alguns llocs web no permeten que els navegadors canviïn només la mida del text. Chrome no pot ajustar la mida de la lletra d'aquests llocs.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A "Aparença", podeu fer els canvis següents:
    • Canviar la mida de tots els elements: al costat de "Zoom de la pàgina", feu clic a la fletxa avall Fletxa avall. A continuació, seleccioneu l'opció de zoom que vulgueu.
    • Canviar la mida de la lletra: al costat de "Mida de la lletra", feu clic a la fletxa avall Fletxa avall. A continuació, seleccioneu la mida de la lletra que vulgueu. També podeu canviar més opcions de lletra fent clic a Personalitza els tipus de lletra.