De grootte van tekst, afbeeldingen en video's aanpassen (in- en uitzoomen)

Je kunt de grootte van tekst, afbeeldingen en video's wijzigen voor één webpagina of voor alle webpagina's.

De standaard paginazoomfunctie instellen voor alle webpagina's

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

1. Open Chrome Chrome op je Android-apparaat.
  2. Tik rechtsboven op Meer Ordenen en dan Instellingen en dan Toegankelijkheid.
  3. Verplaats naast Standaardzoom de schuifregelaar tot je de voorbeeldtekst comfortabel kunt lezen.
    • Als je wilt inzoomen op pagina's die zoomen voorkomen, zet je Zoom verplicht aan aan.

Bekijk meer informatie over het gebruik van vergroting voor meer zoomopties.

De paginazoomfunctie tonen in hoofdmenu

Gebruik de paginazoomfunctie om het zoomniveau op een specifieke site aan te passen.

1. Open Chrome Chrome op je Android-apparaat.
  2. Tik op Meer Ordenen en dan Instellingen Instellingen en dan Toegankelijkheid.
  3. Zet Zoomoptie in hoofdmenu tonen aan.

De paginazoomfunctie gebruiken op een specifieke site

1. Open Chrome Chrome op je Android-apparaat.
  2. Ga naar een webpagina.
  3. Tik op Meer Ordenen en dan Zoom.
  4. Gebruik de schuifregelaar om in en uit te zoomen op de pagina.

Tip: Het gekozen zoomniveau wordt opgeslagen voor deze specifieke site en heeft geen invloed op andere sites.