Dette er nytt i Chrome 79

Som en del av denne nye utgivelsen gir vi deg en liste over nye funksjoner og endringer som du kommer til å legge merke til når du oppdaterer til versjon 79 av Chrome.

Sjekk eller endre passordene dine

Du kan få varsler fra Chrome hvis passordet og brukernavnet ditt har vært brukt på nettsteder med datalekkasje.

Finn ut mer om hvordan du administrerer passord.

Få advarsler om mistenkelige nettsteder

Du kan få varsler hvis Chrome tror at nettstedet du er på vei til, kanskje ikke er trygt.

Finn ut mer om hvordan du administrerer advarsler om usikre nettsteder.

Gi nytt navn til nedlastinger (Android)

Du kan gi nytt navn til filer du har lastet ned på Android-enheten din.

Finn ut mer om hvordan du laster ned filer.