Nyheder i Chrome 79

Som en del af denne nye udgivelse får du her en liste over nye funktioner og ændringer, der træder i kraft, når du opdaterer til version 79 af Chrome.

Tjek eller skift dine adgangskoder

Du kan få underretninger fra Chrome, hvis din adgangskode og dit brugernavn blev brugt på et website, hvor der er sket datalæk.

Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer adgangskoder

Få advarsler om mistænkelige websites

Du kan få notifikationer, hvis Chrome vurderer, at et website, du er på vej til, kan være usikkert.

Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer advarsler om usikre websites.

Omdøb downloads (Android)

Du kan omdøbe filer, som du har downloadet på din Android-enhed.

Få flere oplysninger om, hvordan du downloader en fil.