Novetats de Chrome 79

Com a part d'aquesta nova versió, a continuació trobareu una llista de les funcions noves i dels canvis que veureu quan actualitzeu Chrome a la versió 79.

Comprovar o canviar les vostres contrasenyes

Podeu rebre notificacions de Chrome si la vostra contrasenya i el vostre nom d'usuari s'han utilitzat en un lloc web amb una filtració de dades.

Obteniu més informació sobre com podeu gestionar les contrasenyes

Rebre advertiments sobre llocs web sospitosos

Podeu rebre notificacions si Chrome detecta que un lloc web que esteu a punt de visitar pot no ser segur.

Obteniu més informació sobre com podeu gestionar els advertiments sobre llocs web no segurs.

Canviar el nom de les baixades (Android)

Podeu canviar el nom dels fitxers que hàgiu baixat al dispositiu Android.

Obteniu més informació sobre com podeu baixar un fitxer.