Utilitzar aplicacions web progressives

Podeu utilitzar aplicacions web progressives (PWA) per gaudir d'una experiència web ràpida a l'ordinador o al dispositiu mòbil. Podeu instal·lar la PWA per agilitzar l'accés i obtenir funcions addicionals, com ara més espai per emmagatzemar contingut que podeu utilitzar sense connexió.

Instal·lar una PWA

1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. Aneu a un lloc web amb una PWA que vulgueu instal·lar.
  3. Toqueu Instal·la.
  4. Seguiu les instruccions en pantalla.

Desinstal·lar una PWA

1. Al tauler d'aplicacions o a la pantalla d'inici, obriu Configuració Configuració.
  2. Toqueu Aplicacions i notificacions i, a continuació, Mostra totes les aplicacions.
  3. Cerqueu la PWA que vulgueu suprimir i toqueu la icona.
  4. Toqueu Desinstal·la.

Acceptar o rebutjar actualitzacions del nom d'una aplicació

Google Chrome us farà arribar actualitzacions de l'aplicació quan aquesta vulgui actualitzar el seu nom a sota de la icona a la pantalla.

Podeu triar si voleu acceptar l'actualització o desinstal·lar l'aplicació.

Important: quan un canvi és dràstic, com ara que el nom canviï per assemblar-se a una altra aplicació, pot ser que es tracti d'un canvi maliciós per part del desenvolupador. Si creieu que és el cas, desinstal·leu l'aplicació.

• Per acceptar el canvi: toqueu D'acord.
  • Per desinstal·lar l'aplicació: toqueu Desinstal·la l'aplicació i, a continuació, Desinstal·la i, a continuació, D'acord.