Progressive web-apps gebruiken

Je kunt progressive web-apps (PWA's) gebruiken voor snelle internetfunctionaliteit op je computer of mobiele apparaat. Je kunt de PWA installeren voor snellere toegang en extra functionaliteit.

Een PWA installeren

1. Open Chrome Chrome op je Android-apparaat.
  2. Ga naar een website die je wilt installeren.
  3. Tik op Toevoegen aan startscherm.
  4. Volg de installatie-instructies op het scherm.

Een PWA verwijderen

1. Open Instellingen Instellingen vanuit de app-lade of het startscherm.
  2. Tik op Apps en meldingen en dan Alle apps bekijken.
  3. Zoek de PWA die je wilt verwijderen en tik op het pictogram.
  4. Tik op Verwijderen.

Gerelateerde bronnen

Als je ontwikkelaar bent, bekijk je meer informatie over hoe je een PWA kunt maken en testen.