Utilitzar aplicacions web progressives

Podeu utilitzar aplicacions web progressives (PWA) per gaudir d'una experiència web ràpida a l'ordinador o al dispositiu mòbil. Les podeu instal·lar per agilitzar-hi l'accés i obtenir-ne una funcionalitat addicional.

Instal·lar una PWA

1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. Aneu al lloc web que vulgueu instal·lar.
  3. Toqueu Afegeix a la pantalla d'inici.
  4. Seguiu les instruccions en pantalla per instal·lar-lo.

Desinstal·lar una PWA

1. Al tauler d'aplicacions o a la pantalla d'inici, obriu Configuració Configuració.
  2. Toqueu Aplicacions i notificacions i després Mostra totes les aplicacions.
  3. Cerqueu la PWA que vulgueu suprimir i toqueu la icona.
  4. Toqueu Desinstal·la.

Recursos relacionats

Si sou desenvolupador, obteniu informació sobre com podeu crear i provar una PWA.