Utilitzar aplicacions web progressives

Una aplicació web progressiva (PWA) és una aplicació creada per al web que ofereix una experiència similar a la d'una aplicació mòbil. Les PWA són ràpides i tenen moltes de les funcions disponibles als dispositius mòbils. Per exemple, poden funcionar sense connexió i enviar notificacions.

Podeu utilitzar PWA per gaudir d'una experiència web ràpida a l'ordinador o al dispositiu mòbil. També podeu instal·lar-les per obtenir un accés més ràpid i funcions addicionals, com ara més emmagatzematge per explorar contingut sense connexió.

Consell: tot i que les PWA estan dissenyades per utilitzar-se sense connexió, és possible que algunes necessitin tenir-ne per funcionar correctament.

Afegir a la pantalla d'inici

Podeu afegir una drecera dels llocs web que vulgueu a la vostra pantalla d'inici. És possible que la funció PWA funcioni de manera diferent segons el lloc web.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome .
  2. Aneu al lloc web que vulgueu afegir.
  3. A la part superior dreta de la barra d'adreces, toqueu Comparteix .
  4. Cerqueu i toqueu Afegeix a la pantalla d'inici.
  5. Confirmeu o editeu els detalls del lloc web i toqueu Afegeix.

Consells:

• Si la PWA està disponible, la drecera obrirà l'aplicació.
  • Si la PWA no està disponible, la drecera s'obrirà al navegador predeterminat.

Suprimir de la pantalla d'inici

1. A l'iPhone o l'iPad, aneu a la pantalla d'inici.
  2. Localitzeu la drecera que voleu suprimir.
  3. Manteniu premuda la drecera.
  4. Toqueu Suprimeix l'adreça d'interès.
Consell: un cop hàgiu suprimit una drecera, no tindreu accés a la mateixa funcionalitat addicional i és possible que el lloc web es comporti de manera diferent. Si voleu restaurar el comportament anterior, podeu tornar al lloc web per afegir-lo de nou.