Utilitzar aplicacions web progressives

Una aplicació web progressiva (PWA) és una aplicació creada per al web que ofereix una experiència similar a la d'una aplicació mòbil. Les PWA són ràpides i tenen moltes de les funcions disponibles als dispositius mòbils. Per exemple, poden funcionar sense connexió i enviar notificacions.

Podeu utilitzar PWA per gaudir d'una experiència web ràpida a l'ordinador o al dispositiu mòbil. També podeu instal·lar-les per obtenir un accés més ràpid i funcions addicionals, com ara més emmagatzematge per explorar contingut sense connexió.

Consell: tot i que les PWA estan dissenyades per utilitzar-se sense connexió, és possible que algunes necessitin tenir-ne per funcionar correctament.

Instal·lar una PWA

1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. Aneu a un lloc web amb una PWA que vulgueu instal·lar.
  3. Toqueu Instal·la.
  4. Seguiu les instruccions en pantalla.

Desinstal·lar una PWA

1. Al tauler d'aplicacions o a la pantalla d'inici, obriu Configuració Configuració.
  2. Toqueu Aplicacions i notificacions i, a continuació, Mostra totes les aplicacions.
  3. Cerqueu la PWA que vulgueu suprimir i toqueu la icona.
  4. Toqueu Desinstal·la.

Acceptar o rebutjar actualitzacions del nom d'una aplicació

Google Chrome us farà arribar actualitzacions de l'aplicació quan aquesta vulgui actualitzar el seu nom a sota de la icona a la pantalla.

Podeu triar si voleu acceptar l'actualització o desinstal·lar l'aplicació.

Important: quan un canvi és dràstic, com ara que el nom canviï per assemblar-se a una altra aplicació, pot ser que es tracti d'un canvi maliciós per part del desenvolupador. Si creieu que és el cas, desinstal·leu l'aplicació.

• Per acceptar el canvi: toqueu D'acord.
  • Per desinstal·lar l'aplicació: toqueu Desinstal·la l'aplicació i, a continuació, Desinstal·la i, a continuació, D'acord.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google