Hantera artikelförslag

När du öppnar en ny flik kan det visas genvägar till webbplatser som du har besökt nyligen och förslag på artiklar i Förslag. Om du är inloggad och har aktiverat synkronisering i Chrome baseras artikelförslagen på din senaste webb- och appaktivitet.

Du kan hitta de senaste artiklarna i avsnittet Följer på en Android-enhet eller iPhone och iPad genom att följa webbplatser manuellt. Läs mer om hur du använder flikar i Chrome.

Rekommenderade artiklar visas inte på startsidan på datorn. Du kan bland annat anpassa innehållet på sidan Ny flik med
  • olika teman
  • din kundvagn
  • kortet Recept
Läs mer om hur du anpassar sidan Ny flik.