Hantera artikelförslag

När du öppnar en ny flik visas bokmärken du använt nyligen och artikelförslag som rekommenderas för dig. Om du är inloggad i Chrome bygger artikelförslagen på den senaste webb- och appaktiviteten

Läs mer om hur du använder flikar i Chrome.

Om du är inloggad i Chrome på en Android-enhet baseras artikelförslagen på hur du har interagerat med flödet i Förslag och på din senaste webb- och appaktivitet.

Läs mer om Webb- och appaktivitet

Hantera innehåll i Förslag

När du är inloggad i Chrome kan du få förslag på artiklar utifrån dina inställningar och intressen. Om du anger att du inte är intresserad av ett ämne eller en utgivare får du till exempel inte fler förslag inom det ämnet eller från den utgivaren. Förslagen väljs även ut utifrån hur du har interagerat med tidigare artikelförslag (t.ex. genom att trycka på dem eller scrolla förbi). Dina val sparas i Google-kontot så att du får bättre förslag i framtiden.

Du kan hantera interaktionerna som sparats i Google-kontot på Min aktivitet.

Du kan hantera vilken aktivitet som används för att anpassa Förslag:

Hantera intressen i förhållande till artikelförslag

Viktigt! Du måste vara inloggad i Chrome för att kunna använda de här funktionerna.

• Om du vill hantera intressen i förhållande till alla artikelförslag trycker du på Inställningar Inställningar bredvid Förslag följt av Hantera intressen.
  • Om du vill ge Chrome mer information om dina intressen trycker du på Mer Ordna bredvid en artikel följt av Jag är inte intresserad av [ämne] eller Visa inte artiklar från [utgivare].

Aktivera eller inaktivera artiklar i Förslag

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en Android-telefon.
  2. Öppna en ny flik.
  3. Tryck på Inställningar Inställningar bredvid Förslag följt av Inaktivera eller Aktivera.

Dölja eller ladda ned specifika artiklar

• Om du vill ta bort en artikel trycker du på Mer nere till höger i artikeln Ordna följt av Dölj Artikel.
  • Så här läser du artiklar offline:
    1. Tryck länge på artikeln.
    2. Tryck på Ladda ned länk.

Läs mer om hur du läser sidor offline.