Administrer foreslåtte artikler

Når du åpner nye faner, kan det hende du ser snarveier til nettsteder du har besøkt i det siste, og foreslåtte Discover-artikler. Hvis du er logget på Chrome, er foreslåtte artikler basert på den nylige nett- og appaktiviteten din. Du kan også følge nettsteder manuelt for å se de nyeste artiklene i Følger-delen på Android- eller iOS-enheten din.

Finn ut hvordan du bruker faner i Chrome.

Hvis du er logget på Chrome på Android-enheten din, er artikkelforslagene basert på hvordan du samhandler med Discover-artikler, samt den nylige nett- og appaktiviteten din.

Finn ut mer om nett- og appaktiviteten din.

Administrer Discover-innholdet ditt

Når du er logget på Chrome, kan du få artikkelforslag basert på preferansene og interessene dine. Hvis du for eksempel angir at du ikke er interessert i et bestemt emne eller en bestemt publisist, får du ikke forslag fra det emnet eller den publisisten igjen. Forslagene baseres også på interaksjonene dine med de foreslåtte artiklene (for eksempel om du trykker på dem eller ruller forbi dem). Innstillingene dine lagres i Google-kontoen din, slik at du får bedre forslag i fremtiden.

Du kan administrere interaksjonene som er lagret i Google-kontoen din, i Min aktivitet.

Du kan administrere aktiviteten som brukes til å gi Discover-forslagene dine personlig preg:
  • Stopp forslag basert på ny aktivitet: Ved siden av «Discover» trykker du på Innstillinger Innstillinger og så Administrer aktivitet. Slå av «Nett- og appaktivitet».
  • Slett eventuell aktivitetsinformasjon for Discover.
  • Hent de nyeste artiklene: Dra ned fra toppen av skjermen på Ny fane-siden. Når Last inn på nytt-ikonet blir til Chrome-logoen, lastes de nyeste nyhetssakene inn.

Følg og slutt å følge nettstedene i Følger-delen

Slik følger du nettsteder:

1. Naviger til nettstedet du vil følge.
  2. Trykk på Mer Mer og så Følg.

Slik slutter du å følge et nettsted:

1. Naviger til nettstedet du ikke lenger vil følge.
  2. Trykk på Mer Mer og så Følger.
Slik ser og administrerer du nettsteder du følger, på ett sted: Til høyre for «Følger»-fanen trykker du på Innstillinger Innstillinger og så Administrer og såFølger.

Del Discover-innholdet ditt

Du kan dele foreslåtte artikler fra Discover-siden din i forskjellige apper eller sende dem til de andre enhetene dine.

1. For å dele en artikkel, trykk på Del Del.
  2. Velg appen du vil dele i.

Administrer foreslåtte artikkelinteresser

Viktig: Du må være logget på Chrome for å bruke disse funksjonene.

• For å administrere interesser for alle de foreslåtte artiklene, trykk på Innstillinger Innstillinger og så Administrer interesser ved siden av Discover.
  • For å gjøre Chrome bedre kjent med interessene dine, trykk på Mer Organiser og så Jeg er ikke interessert i [emne] eller Ikke vis historier fra [publisist] ved siden av en artikkel.

Slå Discover-artikler av eller på

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-telefonen din.
  2. Åpne en ny fane.
  3. Ved siden av «Discover» trykker du på Innstillinger Innstillinger og så Slå av eller Slå på.

Administrer spesifikke artikler

Slik fjerner du artikler:

1. Trykk på Mer nederst til høyre i artikkelen.
  2. Trykk på Skjul dette innholdet .

Slik lagrer du artikler for å lese dem uten nett:

1. Trykk på Mer nederst i artikkelen.
  2. Trykk på Last ned.

Slik åpner du artikler i nye faner:

1. Trykk på Mer nederst i artikkelen.
  2. Trykk på Åpne i en ny fane.

Finn ut hvordan du leser sider uten nett.

Rapportér upassende innhold

Du kan rapportere innhold i Discover-artiklene dine som følgende:

• Villedende eller sensasjonelt
  • Voldelig eller frastøtende
  • Hatsk eller trakasserende
  • Annet

Slik rapporterer du innhold:

1. Ved siden av en artikkel trykker du på Mer Organiser og så Rapportér innhold.
  2. Velg årsaken til at du vil rapportere innholdet.