Administrer foreslåtte artikler

Når du åpner nye faner, finner du nylige bokmerker og foreslåtte «Artikler for deg». Hvis du er logget på Chrome, baseres disse artikkelforslagene på den nylige nett- og appaktiviteten din.

Finn ut hvordan du bruker faner i Chrome.

Hvis du er logget på Chrome på Android-enheten din, er de foreslåtte artiklene dine basert på hvordan du samhandler med Discover-feeden din, samt den nylige nett- og appaktiviteten din.

Finn ut mer om nett- og appaktiviteten din

Administrer Discover-innholdet ditt

Når du er logget på Chrome, kan du få artikkelforslag basert på preferansene og interessene dine. Hvis du for eksempel angir at du ikke er interessert i et bestemt emne eller en bestemt publisist, får du ikke forslag fra det emnet eller den publisisten igjen. Forslagene baseres også på interaksjonene dine med de foreslåtte artiklene (for eksempel om du trykker på dem eller ruller forbi dem). Innstillingene dine lagres i Google-kontoen din, slik at du får bedre forslag i fremtiden.

Du kan administrere interaksjonene som er lagret i Google-kontoen din, i Min aktivitet.

Du kan administrere aktiviteten som brukes til å gi Discover-forslagene dine personlig preg:

Administrer foreslåtte artikkelinteresser

Viktig: Du må være logget på Chrome for å bruke disse funksjonene.

• For å administrere interesser for alle de foreslåtte artiklene, trykk på Innstillinger Innstillinger og så Administrer interesser ved siden av Discover.
  • For å gjøre Chrome bedre kjent med interessene dine, trykk på Mer Organiser og så Jeg er ikke interessert i [emne] eller Ikke vis historier fra [publisist] ved siden av en artikkel.

Slå Discover-artikler av eller på

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-telefonen din.
  2. Åpne en ny fane.
  3. Ved siden av «Discover» trykker du på Innstillinger Innstillinger og så Slå av eller Slå på.

Skjul eller last ned bestemte artikler

• For å fjerne en artikkel, trykk på Mer Organiser og så Skjul Artikkel nede til høyre for artikkelen.
  • For å lese artikler uten nett:
    1. Trykk og hold på artikkelen.
    2. Trykk på Last ned linken.

Finn ut hvordan du leser sider uten nett.

Rapportér upassende innhold

Du kan rapportere innhold i Discover-feeden din som:

• Villedende eller sensasjonelt
  • Voldelig eller frastøtende
  • Hatsk eller trakasserende
  • Annet

Slik rapporterer du innhold:

1. Ved siden av en artikkel trykker du på Mer Organiser og så Rapportér innhold.
  2. Velg årsaken til at du vil rapportere innholdet.