Voorgestelde artikelen beheren

Als je een nieuw tabblad opent, zie je misschien snelkoppelingen naar sites die je recent hebt bezocht en voorgestelde Discover-artikelen. Als je bent ingelogd bij Chrome, worden voorgestelde artikelen gebaseerd op je recente Web- en app-activiteit. Je kunt sites ook handmatig volgen om de nieuwste artikelen te zien in het gedeelte Je volgt op je Android- of iOS-apparaat.

Meer informatie over het gebruik van tabbladen in Chrome

Je krijgt op je computer geen voorgestelde artikelen op je homepage te zien. Je kunt de content van de pagina Nieuw tabblad aanpassen met elementen naar keuze, zoals:
  • verschillende thema's,
  • je winkelwagen, of
  • de kaart Recepten.
Meer informatie over hoe je de pagina Nieuw tabblad personaliseert