Voorgestelde artikelen beheren

Als je een nieuw tabblad opent, vind je recente bookmarks en voorgestelde artikelen voor jou. Als je bent ingelogd bij Chrome, worden voorgestelde artikelen voor jou gebaseerd op je recente Web- en app-activiteit

Meer informatie over het gebruik van tabbladen in Chrome

Als je op je Android-apparaat bent ingelogd bij Chrome, worden je voorgestelde artikelen gebaseerd op je gebruik van de Discover-feed en je recente 'Web- en app-activiteit'.

Meer informatie over 'Web- en appactiviteit'

Je Discover-content beheren

Als je bij Chrome bent ingelogd, kun je op basis van je voorkeuren en interesses suggesties krijgen voor artikelen. Als je bijvoorbeeld voor een onderwerp of uitgever aangeeft dat je niet bent geïnteresseerd, krijg je geen suggesties meer van dat onderwerp of die uitgever. Suggesties zijn ook gebaseerd op je interactie met de voorgestelde artikelen (als je er bijvoorbeeld op tikt of erlangs scrollt). Je voorkeuren worden opgeslagen in je Google-account, zodat je in de toekomst betere suggesties kunt krijgen.

Je kunt de interacties die zijn opgeslagen in je Google-account, beheren via Mijn activiteit.

Je kunt de activiteit beheren die wordt gebruikt om je suggesties in Discover te personaliseren:

Interesses voor voorgestelde artikelen beheren

Belangrijk: Je moet zijn ingelogd bij Chrome om deze functies te gebruiken.

• Als je interesses voor al je voorgestelde artikelen wilt beheren, tik je op Meer Ordenen en dan Interesses beheren.
  • Als je Chrome je interesses wilt laten weten, tik je op Meer Ordenen en dan Niet geïnteresseerd in [onderwerp] of Niet geïnteresseerd in [uitgever].

Artikelen in Discover in- of uitschakelen

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-telefoon.
  2. Open een nieuw tabblad.
  3. Tik naast Discover op Meer Ordenen en dan Uitschakelen of Inschakelen.

Specifieke artikelen verbergen of downloaden

• Als je een artikel wilt verwijderen, tik je rechtsonder in het artikel op Meer Ordenen en dan Artikel verbergen.
  • Artikelen offline lezen:
    1. Tik op het artikel en houd dit vast.
    2. Tik op Link downloaden.

Meer informatie over het offline lezen van pagina's