Gestionar els articles suggerits

Quan obriu una pestanya nova, trobareu les adreces d'interès recents, a més de suggeriments a la secció "Articles que et poden interessar". Si heu iniciat la sessió a Chrome, els articles suggerits es basen en les vostres dades recents d'Activitat al web i en aplicacions

Obteniu informació sobre com podeu utilitzar les pestanyes a Chrome.

Gestionar els interessos dels articles suggerits

Important: heu de tenir la sessió iniciada a Chrome per poder utilitzar aquestes funcions.
  • Perquè Chrome conegui millor els vostres interessos, toqueu Més Organitza i després No m'interessa [tema] o No m'interessa [editor]
  • Per gestionar els interessos de tots els articles suggerits, toqueu Més Organitza i després Gestiona els interessos.

Amagar els articles suggerits que us poden interessar

1. Al telèfon Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Obriu una pestanya nova.
  3. Al costat d'"Articles que et poden interessar", toqueu Amaga.

Amagar o baixar articles específics

• Per suprimir un article, toqueu Més Organitza i després Amaga la història a la part inferior dreta de l'article.
  • Per llegir articles sense connexió:
    1. Manteniu premut l'article.
    2. Toqueu Baixa l'enllaç.

Obteniu informació sobre com podeu llegir pàgines sense connexió.