Gestionar els articles suggerits

Quan obriu una pestanya nova, trobareu les adreces d'interès recents, a més de suggeriments a la secció "Articles que et poden interessar". Si heu iniciat la sessió a Chrome, els articles suggerits es basen en les vostres dades recents d'Activitat al web i en aplicacions

Obteniu informació sobre com podeu utilitzar les pestanyes a Chrome.

Desactivar els suggeriments d'articles que us poden interessar

Quan obriu una pestanya nova, podeu desplaçar-vos per trobar contingut suggerit com ara articles i elements no llegits de la vostra llista de lectura. Si heu iniciat la sessió a Chrome, els suggeriments es basen en les vostres dades d'Activitat al web i en aplicacions

Per desactivar els articles suggerits:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part inferior dreta, toqueu Més Més i després Configuració Configuració.
  3. Desactiveu "Suggeriments d'articles".

Gestionar els articles suggerits

• Llisqueu cap a l'esquerra o cap a la dreta per suprimir un article.
  • Per llegir articles sense connexió:
    1. Manteniu premut l'article.
    2. Toqueu Ho vull llegir més tard