Gestionar els articles suggerits

Quan obriu una pestanya nova, pot ser que trobeu dreceres a llocs web que hàgiu visitat recentment seguint suggeriments d'articles de Discover. Si teniu la sessió iniciada a Chrome i la sincronització activada, els articles suggerits es basen en la vostra activitat al web i en aplicacions recent.

Per trobar els articles més recents a la secció "Seguint" al dispositiu Android o bé a l'iPhone o l'iPad, podeu seguir llocs web manualment. Obteniu informació sobre com podeu utilitzar les pestanyes a Chrome.

Quan teniu la sessió iniciada a Chrome i la sincronització activada, podeu rebre suggeriments d'articles basats en els vostres interessos i preferències. Si indiqueu que no us interessa un tema o un editor, no en tornareu a rebre suggeriments.

Els suggeriments també es basen en les interaccions amb els articles suggerits, com ara quan toqueu un article o us desplaceu sense aturar-vos-hi.

Per obtenir suggeriments millors en el futur, les vostres preferències s'emmagatzemen al Compte de Google. Obteniu més informació sobre la vostra activitat al web i en aplicacions.

Gestionar contingut de Discover

Podeu gestionar l'activitat que s'utilitza per personalitzar els suggeriments de Discover:
  • Atureu els suggeriments basats en l'activitat nova:
    1. Al costat de "Discover", toqueu Configuració i, a continuació, Gestiona i, a continuació, Activitat.
    2. A l'esquerra, toqueu Menú Menú i, a continuació, Controls d'activitat.
    3. Desactiveu l'opció Activitat al web i en aplicacions.
  • Suprimiu els articles d'un en un: podeu revisar i suprimir el feed d'activitat de Discover a La meva activitat.
  • Obteniu els articles més recents: al feed de Discover, des de la part superior de la pantalla, llisqueu cap avall per actualitzar la pàgina i el contingut.
Activar o desactivar els articles de Discover
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Al costat de "Discover", toqueu Configuració i, a continuació, Desactiva o Activa.
Gestionar interessos dels articles suggerits

Important: per utilitzar aquestes funcions, heu de tenir la sessió iniciada a Chrome i la sincronització activada.

• Per gestionar els interessos de tots els articles suggerits, al costat de "Discover", toqueu Configuració i, a continuació, Gestiona i, a continuació, Interessos.
  • Perquè Chrome conegui millor els vostres interessos, al costat d'un article a Discover, toqueu Més Organitza i, a continuació, No m'interessa [tema] o No mostris contingut de: [editor].
Gestionar articles concrets

Per suprimir un article:

1. A la part inferior dreta de l'article, toqueu Més Més.
  2. Toqueu Amaga-ho .

Per desar un article a fi de llegir-lo més tard:

1. Manteniu premut l'article o toqueu Més Més.
  2. Toqueu Afegeix a la llista de lectura .

Per obrir un article en una pestanya nova:

1. Manteniu premut l'article o toqueu Més Més.
  2. Toqueu Obre en una pestanya nova.

Per previsualitzar un article:

1. Manteniu premut l'article.
  2. Per obrir l'article, toqueu la seva previsualització.

Per desactivar la previsualització d'enllaços:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Cerqueu i toqueu Configuració del contingut.
  4. Desactiveu l'opció Mostra les previsualitzacions dels enllaços.
Amagar o deixar d'amagar històries en un altre idioma

Per amagar les històries en un altre idioma:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Obriu una pestanya nova i cerqueu "Discover".
  3. A la part inferior dreta d'una història, toqueu Més Més i, a continuació, No mostris històries en [idioma].
    • Per obtenir les històries actualitzades, llisqueu cap avall des de la part superior de la pantalla.

Consell: és possible que aquesta funció no estigui disponible per a totes les històries.

Per deixar d'amagar les històries en un altre idioma:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Obriu una pestanya nova i cerqueu "Discover".
  3. Al costat de "Discover", toqueu Configuració Configuració i, a continuació, Gestiona i, a continuació, Amagat.
  4. A "TIPUS D'INFORMACIÓ", deixeu d'amagar l'idioma que vulgueu recuperar.
Seguir i deixar de seguir llocs web a la secció Seguint

Per seguir un lloc web:

1. Aneu al lloc web que vulgueu seguir.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Segueix.

Per deixar de seguir un lloc web:

1. Aneu al lloc web que ja no voleu seguir.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Deixa de seguir.

Per cercar i gestionar els llocs web que segueixes en un sol lloc:

1. Al costat de la pestanya "Seguint", toqueu Més Més i, a continuació, Gestiona i, a continuació, Seguint.
  2. Per deixar de seguir un lloc web, llisqueu cap a la dreta o manteniu premut.