Gestionar els articles suggerits

Quan obriu una pestanya nova, pot ser que trobeu dreceres a llocs web que hàgiu visitat recentment seguint suggeriments d'articles de Discover. Si teniu la sessió iniciada a Chrome i la sincronització activada, els articles suggerits es basen en la vostra activitat al web i en aplicacions recent.

Per trobar els articles més recents a la secció "Seguint" al dispositiu Android o bé a l'iPhone o l'iPad, podeu seguir llocs web manualment. Obteniu informació sobre com podeu utilitzar les pestanyes a Chrome.

Els articles suggerits no es mostren a la pàgina d'inici de l'ordinador. A continuació, s'indiquen algunes maneres de personalitzar el contingut de la pàgina Pestanya nova:
  • Temes diferents
  • El vostre carretó
  • La targeta "Receptes"
Obteniu informació sobre com podeu personalitzar la pàgina Pestanya nova.