Personalitzar la pàgina Pestanya nova a Chrome

En funció del motor de cerca predeterminat que tingueu, podeu controlar què apareix a sota del quadre de cerca a la pàgina Pestanya nova.

A l'ordinador, podeu personalitzar:

• El tema amb una imatge i un color
  • El contingut que es mostra

Per personalitzar la pàgina Pestanya nova, cal que tingueu la sessió iniciada al vostre Compte de Google i que utilitzeu Google com a motor de cerca predeterminat.

Personalitzar la pàgina Pestanya nova

Quan obriu una pestanya nova, a sota del quadre de cerca, podeu trobar icones dels llocs web que visiteu sovint. Si és la primera vegada que utilitzeu Chrome, us mostrarà alguns llocs web populars.
  • Per visitar un lloc web, toqueu-ne la icona.
  • Per suprimir un lloc web, manteniu-ne premuda la icona. A continuació, toqueu Suprimeix.

Gestionar els articles suggerits

Quan obriu una pestanya nova, és possible que hi vegeu articles suggerits de Discover. Si heu iniciat la sessió a Chrome amb el vostre Compte de Google, en funció de la vostra configuració, els articles suggerits es basaran en la vostra activitat al web i en aplicacions recent i en les vostres interaccions amb els articles suggerits, per exemple, si els toqueu o els passeu de llarg.

Consells:

• Si indiqueu que no us interessa un tema o un editor, no se us tornarà a suggerir.
  • Per trobar els articles més recents a la secció "Seguint" del vostre iPhone o iPad, podeu seguir manualment llocs web i cerques.
Gestionar contingut de Discover
Podeu gestionar l'activitat que s'utilitza per personalitzar els suggeriments de Discover:
  • Atureu els suggeriments basats en l'activitat nova:
    1. Al costat de "Discover", toqueu Configuració i, a continuació, Gestiona i, a continuació, Activitat.
    2. A l'esquerra, toqueu Menú Menú i, a continuació, Controls d'activitat.
    3. Desactiveu l'opció Activitat al web i en aplicacions.
  • Suprimiu els articles d'un en un: si teniu la sessió iniciada al vostre Compte de Google, podeu revisar i suprimir el feed d'activitat de Discover a La meva activitat.
  • Obteniu els articles més recents: al feed de Discover, des de la part superior de la pantalla, llisqueu cap avall per actualitzar la pàgina i el contingut.
Activar o desactivar els articles de Discover
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Al costat de "Discover", toqueu Configuració i, a continuació, Desactiva o Activa.
Gestionar interessos dels articles suggerits
Important: heu de tenir la sessió iniciada a Chrome amb el vostre Compte de Google per utilitzar aquestes funcions.
  • Per gestionar els interessos de tots els articles suggerits, al costat de "Discover", toqueu Configuració i, a continuació, Gestiona i, a continuació, Interessos.
  • Perquè Chrome conegui millor els vostres interessos, al costat d'un article a Discover, toqueu Més Organitza i, a continuació, No m'interessa [tema] o No mostris contingut de: [editor].
Gestionar articles concrets

Per suprimir un article:

1. A la part inferior dreta de l'article, toqueu Més Més.
  2. Toqueu Amaga-ho .

Per desar un article a fi de llegir-lo més tard:

1. Manteniu premut l'article o toqueu Més Més.
  2. Toqueu Afegeix a la llista de lectura .

Per obrir un article en una pestanya nova:

1. Manteniu premut l'article o toqueu Més Més.
  2. Toqueu Obre en una pestanya nova.

Per previsualitzar un article:

1. Manteniu premut l'article.
  2. Per obrir l'article, toqueu la seva previsualització.

Per desactivar la previsualització d'enllaços:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Cerqueu i toqueu Configuració del contingut.
  4. Desactiveu l'opció Mostra les previsualitzacions dels enllaços.
Amagar o deixar d'amagar històries en un altre idioma

Per amagar les històries en un altre idioma:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Obriu una pestanya nova.
  3. Cerqueu "Discover".
  4. A la part inferior dreta d'una història, toqueu Més Més i, a continuació, No mostris històries en [idioma].
    • Per obtenir les històries actualitzades, llisqueu cap avall des de la part superior de la pantalla.

Consell: és possible que aquesta funció no estigui disponible per a totes les històries.

Per deixar d'amagar les històries en un altre idioma:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Obriu una pestanya nova.
  3. Cerqueu "Discover".
  4. Al costat de "Discover", toqueu Configuració Configuració i, a continuació, Gestiona i, a continuació, Amagat.
  5. A "TIPUS D'INFORMACIÓ", deixeu d'amagar l'idioma que vulgueu recuperar.
Seguir i deixar de seguir llocs web a la secció Seguint

Si Google és el vostre motor de cerca predeterminat, podeu seguir i gestionar llocs web i cerques. Per seguir un lloc web:

1. Aneu al lloc web que vulgueu seguir.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Segueix.

Per seguir una cerca:

1. Obriu Chrome Chrome.
  2. Cerqueu un interès a la barra d'adreces.
  3. Als resultats, toqueu Segueix o Segueix aquesta cerca.

Per cercar i gestionar els llocs web i cerques que seguiu en un sol lloc:

1. Al costat de "Seguint", toqueu Més Més i, a continuació, Gestiona i, a continuació, Interessos.
  2. Seleccioneu un lloc web o una cerca que vulgueu deixar de seguir.
  3. Toqueu Seguint.