Gestionar els articles suggerits

Quan obriu una pestanya nova, trobareu les adreces d'interès recents, a més de suggeriments a la secció "Articles que et poden interessar". Si heu iniciat la sessió a Chrome, els articles suggerits es basen en les vostres dades recents d'Activitat al web i en aplicacions

Obteniu informació sobre com podeu utilitzar les pestanyes a Chrome.

Si teniu la sessió iniciada a Chrome al dispositiu Android, els articles suggerits es basen en com interactueu amb el tauler de Discover i en l'activitat al web i en aplicacions recent.

Obteniu més informació sobre la vostra activitat al web i en aplicacions.

Gestionar contingut de Discover

Si teniu la sessió iniciada a Chrome, podeu obtenir suggeriments d'articles basats en les vostres preferències i els vostres interessos. Per exemple, si indiqueu que no us interessa un tema o un editor, no tornareu a rebre suggeriments del tema o de l'editor. Els suggeriments també es basen en les interaccions que teniu amb els articles suggerits (per exemple, si els toqueu o si us desplaceu sense aturar-vos-hi). Les vostres preferències s'emmagatzemaran al vostre Compte de Google per oferir-vos suggeriments millors en el futur.

Podeu gestionar les interaccions emmagatzemades al vostre Compte de Google des de La meva activitat.

Podeu gestionar l'activitat que s'utilitza per personalitzar els suggeriments de Discover:

Gestionar interessos dels articles suggerits

Important: heu de tenir la sessió iniciada a Chrome per poder utilitzar aquestes funcions.

• Per gestionar els interessos de tots els articles suggerits, al costat de Discover, toqueu Configuració Configuració i després Gestiona els interessos.
  • Perquè Chrome conegui millor els vostres interessos, al costat d'un article, toqueu Més Organitza i després No m'interessa [tema] o No mostris històries de: [editor].

Activar o desactivar els articles de Discover

1. Al telèfon Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Obriu una pestanya nova.
  3. Al costat de "Discover", toqueu Configuració Configuració i després Desactiva o Activa.

Amagar o baixar articles específics

• Per suprimir un article, toqueu Més Organitza i després Amaga la història a la part inferior dreta de l'article.
  • Per llegir articles sense connexió:
    1. Manteniu premut l'article.
    2. Toqueu Baixa l'enllaç.

Obteniu informació sobre com podeu llegir pàgines sense connexió.