Personalitzar la pàgina Pestanya nova a Chrome

En funció del motor de cerca predeterminat que tingueu, podeu controlar què apareix a sota del quadre de cerca a la pàgina Pestanya nova.

A l'ordinador, podeu personalitzar:

• El tema amb una imatge i un color
  • El contingut que es mostra

Per personalitzar la pàgina Pestanya nova, cal que tingueu la sessió iniciada al vostre Compte de Google i que utilitzeu Google com a motor de cerca predeterminat.

Personalitzar la pàgina Pestanya nova

Quan obriu una pestanya nova, a sota del quadre de cerca podeu trobar els llocs web que visiteu sovint o les dreceres als llocs web que hàgiu triat.

Per canviar entre les dreceres o els llocs web més visitats:
  1. Obriu Chrome.
  2. A la part inferior dreta d'una pàgina Pestanya nova, feu clic a Personalitza Chrome .
  3. A "Dreceres", seleccioneu Les meves dreceres o Els llocs web més visitats.
  4. Per amagar les dreceres, desactiveu Mostra les dreceres.
Per suprimir o editar un lloc web:
  1. Col·loqueu el cursor a sobre de la icona del lloc web.
  2. A la part superior dreta de la icona, feu clic a Més Més.
  3. Seleccioneu Edita la drecera o Suprimeix.

Consell: els articles suggerits no es mostren a la pàgina d'inici de l'ordinador.

Canviar el tema del navegador

Afegir una imatge de fons personalitzada

Podeu triar entre les categories de temes i les col·leccions especials, o bé penjar una imatge per utilitzar-la com a fons a Chrome.

1. A la part inferior dreta d'una pàgina Pestanya nova, feu clic a Personalitza Chrome .
    • A la part superior dreta, també podeu seleccionar Tauler lateral i, a continuació, Personalitza Chrome.
  2. A "Aparença", seleccioneu Canvia el tema.
  3. Podeu:
    • Seleccionar un tema de la galeria.
    • Seleccionar Penja una imatge.

Chrome suggereix automàticament un color de navegador en funció de la imatge que pengeu o del tema que seleccioneu. Si no us agrada el color suggerit, trieu-ne un altre a "Aparença".

Per restablir el tema, a la part inferior del tauler, seleccioneu Restableix la configuració predeterminada de Chrome.

Consell: per canviar el fons cada dia, feu clic en una col·lecció i activeu l'opció Actualitza diàriament.

Canviar el color del navegador

1. A la part inferior dreta d'una pàgina Pestanya nova, feu clic a Personalitza Chrome .
    • A la part superior dreta, també podeu seleccionar el tauler lateral i, a continuació, Personalitza Chrome.
  2. A "Aparença", seleccioneu una de les opcions disponibles.
    • Quan seleccioneu un tema, Chrome suggereix colors que casen.

Gestionar el mode fosc a Chrome

1. A la part inferior dreta d'una pàgina Pestanya nova, seleccioneu Personalitza Chrome .
    • A la part superior dreta, també podeu seleccionar el tauler lateral i, a continuació, Personalitza Chrome.
  2. A "Aparença", seleccioneu una de les opcions següents:
    • Clar : Chrome farà servir el tema clar.
    • Fosc : Chrome farà servir el tema fosc.
    • Dispositiu : Chrome seguirà el tema del dispositiu.

Obteniu més informació sobre el mode fosc o el tema fosc

Utilitzar les targetes de Chrome a la pàgina Pestanya nova

Chrome selecciona contingut que us pot interessar d'acord amb la vostra activitat. Per tal que les targetes apareguin a la pàgina Pestanya nova, cal que hàgiu iniciat la sessió al Compte de Google. Quan feu clic en un element d'una targeta, s'obre el contingut a la mateixa pestanya.

Amb les targetes de Chrome, podeu:

• Consultar les vostres targetes.
  • Ignorar el contingut d'una targeta, activar-la o desactivar-la.
  • Fer clic a les vostres targetes per cercar contingut i llocs web personalitzats.

Activar o desactivar targetes

1. A la part inferior d'una pàgina de Pestanya nova, feu clic a Personalitza .
  2. Feu clic a Targetes i, a continuació, Personalitza les targetes.
  3. Seleccioneu les targetes que vulgueu mostrar o amagar.
Reprendre la navegació a la pàgina Pestanya nova

Una manera d'organitzar l'historial del navegador Chrome i les cerques és per grup.

Podeu reprendre la navegació fàcilment fent clic en una targeta:

• A la pàgina Pestanya nova, feu clic als llocs web de l'historial.
  • A la pàgina Pestanya nova, podeu fer clic a cerques relacionades.

Obrir tots els resultats

Obriu un grup de pestanyes nou, que inclou la cerca inicial i les pàgines web rellevants.

1. Obriu una pestanya o una finestra noves a Chrome.
  2. Al centre de la pantalla, cerqueu la targeta Reprèn la navegació.
  3. A la targeta de la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Obre'ls tots en un grup de pestanyes nou.

Amagar una targeta concreta

Suprimiu una cerca concreta de la pàgina Pestanya nova fins que decidiu tornar-la a cercar.

1. Obriu una pestanya o una finestra noves a Chrome.
  2. Al centre de la pantalla, cerqueu la targeta Reprèn la navegació.
  3. A la targeta de la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Amaga [cerca].

Obteniu més informació sobre com podeu reprendre la navegació.

Començar a utilitzar els carretons a Chrome
Si afegiu articles al carretó d'un comerç al detall però no acabeu de tramitar la compra, podeu obtenir un enllaç al carretó a la pàgina Pestanya nova.

Important: els carretons es mostren a Chrome durant 14 dies o fins que pagueu.

Obtenir descomptes en articles als vostres carretons

De vegades, els comerços al detall ofereixen descomptes al carretó. Per permetre aquests descomptes:

1. Quan Google us demani permís, feu clic a Obtén descomptes.
  2. A la part superior d'un carretó, cerqueu una insígnia de descompte.
  3. Per anar al lloc web del comerç al detall, feu clic a la insígnia.
  4. El descompte s'aplicarà automàticament a la compra.
    • Si el descompte no s'aplica automàticament, copieu i enganxeu el codi de descompte manualment.

Amagar comerços al detall concrets

1. Obriu una pestanya o una finestra noves a Chrome.
  2. Al centre de la pantalla, a sota de les adreces d'interès, cerqueu el comerç al detall que vulgueu amagar.
  3. A l'extrem superior dret del carretó que vulgueu amagar, feu clic a Més .
  4. Seleccioneu una opció:
    • Per amagar la botiga fins que canvieu el contingut del carretó, seleccioneu Amaga [nom del comerç al detall].
    • Per amagar la botiga permanentment, seleccioneu No mostris [nom del comerç al detall].

Amagar els carretons

1. Obriu una pestanya o una finestra noves a Chrome.
  2. Al centre de la pantalla, a la part superior dreta de "Els teus carretons", feu clic a Més .
  3. Seleccioneu una opció:
    • Per ignorar els carretons fins que feu un canvi, seleccioneu Amaga aquests carretons.
    • Per desactivar els carretons, seleccioneu No mostris els carretons.
Utilitzar la targeta de prioritat de Drive a Chrome

En alguns dispositius gestionats, Chrome crea dreceres a fitxers de Drive que pot ser que necessiteu i les afegeix automàticament a la pàgina Pestanya nova. La targeta "Prioritat de Drive" apareix a la pàgina Pestanya nova per diversos motius. Per exemple, es poden prioritzar i mostrar fitxers si:

• Algú deixa un comentari nou en un fitxer.
  • El fitxer s'ha adjuntat a la pròxima reunió.

La targeta "Prioritat de Drive" mostra tres fitxers simultàniament i apareix a sota de les dreceres web.

No es mostrarà la targeta "Prioritat de Drive" a l'ordinador.

Amagar la targeta de prioritat de Drive a la pàgina Pestanya nova

1. Obriu Chrome.
  2. Obriu una pestanya nova si no se'n mostra cap automàticament.
  3. A la part superior dreta de la targeta "Prioritat de Drive", feu clic a Més Més.
  4. Seleccioneu una opció:
    • Per ignorar el contingut de la targeta de Drive, seleccioneu Amaga per ara.
    • Per desactivar la targeta de Drive, seleccioneu No mostris mai els fitxers de Google Drive.