Ladda ned en fil

Spara en fil eller en bild på datorn eller enheten genom att ladda ned den. Filen sparas i standardplatsen för nedladdningar.

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Öppna webbplatsen där filen du vill ladda ned finns.
  3. Tryck länge på det som du vill ladda ned. Sedan trycker du på Ladda ned länk eller Ladda ned bild.
    • På vissa video- och ljudfiler trycker du på Ladda ned .

Öppna appen Nedladdningar om du vill se alla filer du har laddat ned på enheten. Läs mer hur du hanterar nedladdade filer.

Om du vill ladda ned en app kan du läsa mer om hur du hittar och laddar ned appar på Google Play.

Pausa eller avbryta en nedladdning
  1. Öppna Chrome-appen Chrome på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Nedladdningar.
    • Om du har en version av Chrome med adressfältet längst ned sveper du uppåt på adressfältet. Tryck på Nedladdningar .
  3. Tryck på Pausa Pausa eller Avbryt Avbryt bredvid filen som laddas ned.
Dela nedladdade filer
  1. Öppna Chrome-appen Chrome på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Nedladdningar.
    • Om du har en version av Chrome med adressfältet längst ned sveper du uppåt på adressfältet. Tryck på Nedladdningar .
  3. Om du vill dela en fil trycker du på Mer Mer följt av Dela. Om du vill dela flera filer trycker du länge på dem. Tryck sedan på Dela Dela.
Radera nedladdade filer
  1. Öppna Chrome-appen Chrome på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Nedladdningar.
    • Om du har en version av Chrome med adressfältet längst ned sveper du uppåt på adressfältet. Tryck på Nedladdningar .
  3. Om du vill radera en fil trycker du på Mer Mer följt av Radera.
    • Om du vill radera flera filer trycker du länge på dem. Tryck sedan på Radera Radera.
Byta namn på nedladdade filer
  1. Öppna Chrome-appen Chrome på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Nedladdningar.
    • Om du har en version av Chrome med adressfältet längst ned sveper du uppåt på adressfältet. Tryck på Nedladdningar .
  3. Du byter namn på filen genom att trycka på Mer Mer följt av Ändra namn.
  4. Ange filens nya namn.