Last ned filer

Du kan lagre filer eller bilder på datamaskinen eller enheten din ved å laste dem ned. Filene blir lagret på standardplasseringen for nedlastinger.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Gå til nettsiden med filen du vil laste ned.
  3. Trykk på filen du vil laste ned.
  4. Trykk på Åpne i….
    • Hvis du ikke finner «Åpne i…» i nedlastingsalternativene, trykker du på Last ned og så Åpne i….
    • Når du trykker på «Åpne i…», blir filen automatisk lastet ned til en midlertidig mappe. Når du lukker Chrome-vinduet, slettes filene fra den midlertidige mappen.
  5. Velg plasseringen eller appen du vil laste ned til.
Tips: For å avbryte en nedlasting som pågår, trykk på Avbryt Avbryt.

Lagre eller kopiér et bilde

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Gå til nettsiden med bildet du vil lagre.
  3. Trykk og hold på bildet.
  4. I menyen som åpnes, kan du lagre eller kopiere bildet:
    • Lagre bildet: Trykk på Lagre bilde.
    • Kopiér bildet: Trykk på Kopiér bilde.

Finn nedlastede filer

1. Åpne Chrome Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer og så Nedlastinger nederst til høyre.
  3. For å få tilgang til en fil, trykk og hold på navnet. Du kan kopiere, dele eller fjerne nedlastingen.