Download en fil

Du kan gemme en fil eller et billede på din computer eller enhed ved at downloade filen eller billedet. Filen gemmes på standardplaceringen for downloads.

Download en fil i Chrome

1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til siden med den fil, du vil downloade.
  3. Tryk på den fil, du vil downloade.
  4. Tryk på Åbn i… og derefter Gem i Filer og derefter Gem.

Hvis du ikke kan finde Åbn i…

1. Tryk på den fil, du vil downloade.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Del Del og derefter Gem i Filer og derefter Gem.

Tips!

• Hvis du trykker på Udskriv i stedet for Gem i Filer, skal du trykke på Del Del øverst til højre. Følg anvisningerne, og tryk derefter på Gem.
  • Du kan åbne en fil i en anden app. Filen downloades til en midlertidig mappe. Når du lukker Chrome-vinduet, slettes filerne fra den midlertidige mappe.
  • Hvis du vil annullere en igangværende download, skal du trykke på Annuller Annuller.
Gem filer, du ikke kan downloade

Hvis du får meddelelsen "Filen kan ikke downloades", kan du gemme filen i stedet.

1. Tryk på Udskriv fil og derefter Udskriv og derefter Del Del og derefter Gem i Filer.
  2. Vælg en placering, hvor filen skal gemmes.
  3. Tryk på Gem.
Gem eller kopiér et billede
  1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til websitet med det billede, du vil gemme.
  3. Tryk og hold på billedet.
  4. Gem eller kopiér billedet i den menu, der åbnes:
    • Gem: Tryk på Gem billede.
    • Kopiér: Tryk på Kopiér billede.
Find downloadede filer
  1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Downloads Download.
  3. Du kan få adgang til en fil ved at holde filnavnet nede. Du kan kopiere, dele eller fjerne den downloadede fil.