Baixar un fitxer

Per tal de desar un fitxer o una imatge a l'ordinador o al dispositiu, els heu de baixar. Es desaran a la ubicació de baixada predeterminada.

Baixar un fitxer a Chrome

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Aneu a la pàgina que contingui el fitxer que vulgueu baixar.
  3. Toqueu el fitxer que vulgueu baixar.
  4. Toqueu Obre a… i, a continuació, Desa a Fitxersi, a continuació, Desa.

Si no trobeu l'opció Obre a…

1. Toqueu el fitxer que vulgueu baixar.
  2. A la part superior dreta, toqueu Comparteix Comparteix i, a continuació, Desa a Fitxersi, a continuació, Desa.

Consells:

• Si toqueu Imprimeix en lloc de Desa a fitxers, a la part superior dreta, toqueu Comparteix Comparteix. Seguiu les indicacions i, a continuació, toqueu Desa.
  • Podeu obrir un fitxer en una altra aplicació i baixar-lo a una carpeta temporal. Quan tanqueu la finestra de Chrome, els fitxers se suprimeixen de la carpeta temporal.
  • Per cancel·lar una baixada que està en curs, toqueu Cancel·la Cancel·la.
Desar fitxers que no es poden baixar

Si rebeu el missatge "No es pot baixar el fitxer", podeu desar el fitxer.

1. Toqueu Imprimeix el fitxer i, a continuació, Imprimeix i, a continuació, Comparteix Comparteix i, a continuació, Desa a Fitxers.
  2. Selecciona una ubicació per desar el fitxer.
  3. Toca Desa.
Desar o copiar una imatge
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Aneu al lloc web que inclou la imatge que voleu desar.
  3. Manteniu premuda la imatge.
  4. Al menú que s'obre, deseu o copieu la imatge:
    • Desar: toqueu Desa la imatge.
    • Copiar: toqueu Copia la imatge.
Cercar els fitxers baixats
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Baixades Baixa.
  3. Per accedir a un fitxer, manteniu-ne premut el nom. Podeu copiar, compartir o suprimir la baixada.