Tiedoston lataaminen

Jos haluat tallentaa tiedoston tai kuvan tietokoneelle tai laitteelle, lataa se. Tiedosto tallennetaan oletuslataussijaintiisi.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Siirry sivulle, jossa haluamasi tiedosto on.
  3. Napauta ladattavaa tiedostoa.
  4. Valitse Avaa kohteessa….
    • Jos et löydä Avaa kohteessa… ‑latausvaihtoehtoa, valitse Lataa ja sitten Avaa kohteessa….
    • Kun valitset Avaa kohteessa… ‑vaihtoehdon, tiedostosi ladataan automaattisesti väliaikaiseen kansioon. Kun suljet Chrome-ikkunan, tiedostot poistetaan väliaikaisesta kansiosta.
  5. Valitse sijainti tai sovellus, johon tiedostot ladataan.
Vinkki: Peruuta käynnissä oleva lataus valitsemalla Peruuta Peruuta.

Kuvan tallentaminen tai kopiointi

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Siirry sivulle, jossa haluamasi kuva on.
  3. Kosketa kuvaa pitkään.
  4. Tallenna tai kopioi kuva avautuvasta valikosta:
    • Tallentaminen: Valitse Tallenna kuva.
    • Kopiointi: Valitse Kopioi kuva.

Ladattujen tiedostojen löytäminen

1. Avaa Chrome Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Lataukset Lataa.
  3. Avaa tiedosto koskettamalla sen nimeä pitkään. Voit kopioida, jakaa tai poistaa latauksen.