Tiedoston lataaminen

Jos haluat tallentaa tiedoston tai kuvan tietokoneelle tai laitteelle, lataa se. Tiedosto tallennetaan oletuslataussijaintiisi.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Siirry verkkosivustolle, josta haluat ladata tiedoston.
  3. Kosketa pitkään ladattavaa kohdetta, ja valitse sitten Lataa linkki tai Lataa kuva.
    • Joidenkin videoiden ja audiotiedostojen kohdalla on valittava Lataa .

Voit etsiä kaikki laitteelle lataamasi tiedostot avaamalla Lataukset-sovelluksen. Lue lisää ladattujen tiedostojen ylläpidosta.

Jos haluat ladata sovelluksen, katso kuinka voit löytää ja ladata sovelluksia Google Playsta.

Latauksen pysäyttäminen tai peruuttaminen
  1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Lataukset.
    • Jos osoitepalkki on alareunassa, pyyhkäise sitä ylöspäin. Valitse Lataukset .
  3. Valitse latautuvan tiedoston vierestä Keskeytä Tauko tai Peruuta Peruuta.
Ladattujen tiedostojen jakaminen
  1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Lataukset.
    • Jos osoitepalkki on alareunassa, pyyhkäise sitä ylöspäin. Valitse Lataukset .
  3. Jaa tiedosto valitsemalla Lisää Lisää ja sitten Jaa. Jos haluat jakaa useita tiedostoja, kosketa jaettavia tiedostoja pitkään ja valitse Jaa Jaa.
Ladattujen tiedostojen poistaminen
  1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Lataukset.
    • Jos osoitepalkki on alareunassa, pyyhkäise sitä ylöspäin. Valitse Lataukset .
  3. Poista tiedosto valitsemalla Lisää Lisää ja sitten Poista.
    • Jos haluat poistaa useita tiedostoja, kosketa poistettavia tiedostoja pitkään ja valitse Poista Poista.
Ladattujen tiedostojen uudelleen nimeäminen
  1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Lataukset.
    • Jos osoitepalkki on alareunassa, pyyhkäise sitä ylöspäin. Valitse Lataukset .
  3. Jos haluat nimetä tiedoston uudelleen, valitse Lisää Lisää ja sitten Nimeä uudelleen.
  4. Lisää uusi tiedostonimi.

Lisää aiheesta