Tiedoston lataaminen

Jos haluat tallentaa tiedoston tai kuvan tietokoneelle tai laitteelle, lataa se. Tiedosto tallennetaan oletuslataussijaintiisi.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Siirry verkkosivustolle, josta haluat ladata tiedoston.
  3. Kosketa pitkään ladattavaa kohdetta, ja valitse sitten Lataa linkki tai Lataa kuva.
  4. Joidenkin videoiden ja audiotiedostojen kohdalla on valittava Lataa Lataa.

Jos haluat nähdä kaikki laitteelle lataamasi tiedostot, avaa Lataukset-sovellus. Lue lisää ladattujen tiedostojen ylläpidosta.

Jos haluat ladata sovelluksen, katso kuinka voit löytää ja ladata sovelluksia Google Playsta.

Latauksen pysäyttäminen tai peruuttaminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Lataukset.
    • Jos osoitepalkki on alareunassa, pyyhkäise sitä ylöspäin. Valitse Lataukset Lataa.
  3. Valitse latautuvan tiedoston vierestä Keskeytä Tauko tai Peruuta Peruuta.

Ladattujen tiedostojen jakaminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Lataukset.
    • Jos osoitepalkki on alareunassa, pyyhkäise sitä ylöspäin. Valitse Lataukset Lataa.
  3. Jaa tiedosto valitsemalla Lisää Lisää ja sitten Jaa. Jos haluat jakaa useita tiedostoja, kosketa jaettavia tiedostoja pitkään ja valitse Jaa Jaa.

Ladattujen tiedostojen poistaminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Lataukset.
    • Jos osoitepalkki on alareunassa, pyyhkäise sitä ylöspäin. Valitse Lataukset Lataa.
  3. Poista tiedosto valitsemalla Lisää Lisää ja sitten Poista.
    • Jos haluat poistaa useita tiedostoja, kosketa poistettavia tiedostoja pitkään ja valitse Poista Poista.

Ladattujen tiedostojen uudelleen nimeäminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Lataukset.
    • Jos osoitepalkki on alareunassa, pyyhkäise sitä ylöspäin. Valitse Lataukset Lataa.
  3. Jos haluat nimetä tiedoston uudelleen, valitse Lisää Lisää ja sitten Nimeä uudelleen.
  4. Lisää uusi tiedostonimi.