Bladwijzerbalk

De bladwijzerbalk bevat alle bladwijzers en bladwijzermappen die u in Google Chrome heeft gemaakt. U kunt de balk vastzetten onder de adresbalk boven aan het browservenster, zodat u er gemakkelijk bij kunt.

De bladwijzerbalk vastzetten

1. Klik op het Chrome-menu Chrome menu op de browserwerkbalk.
  2. Selecteer Bladwijzers.
  3. Selecteer Bladwijzerbalk altijd weergeven.

U kunt ook de sneltoets Ctrl+Shift+B (Windows en Chrome OS) en ⌘-Shift-B (Mac) gebruiken om de balk in of uit te schakelen.

De bladwijzerbalk verbergen of losmaken

Klik met de rechtermuisknop (of Ctrl + klik op een Mac) op de bladwijzerbalk en verwijder het vinkje bij 'Bladwijzerbalk altijd weergeven'. Wanneer de bladwijzerbalk is losgemaakt, kunt u deze altijd vinden boven aan de pagina 'Nieuw tabblad'.

Items in de bladwijzerbalk beheren

• Bladwijzers en bladwijzermappen verplaatsen
    Klik op het item dat u wilt verplaatsen en sleep dit naar de nieuwe plaats in de balk.
  • Een bladwijzer of bladwijzermap toevoegen
    Klik ergens op de balk met de rechtermuisknop en selecteer 'Pagina toevoegen' of 'Map toevoegen'.
  • Een bladwijzer of map bewerken
    Klik met de rechtermuisknop (of Ctrl + klik op een Mac) op het item dat u wilt bewerken en selecteer Naam wijzigen (wanneer het een map is) of Bewerken (wanneer het een bladwijzer is).
  • Een bladwijzer of map verwijderen
    Klik met de rechtermuisknop op het item en kies Verwijderen.