Crear, cercar i editar adreces d'interès a Chrome

Creeu adreces d'interès perquè Chrome pugui recordar els vostres llocs web preferits i els que visiteu amb freqüència.

Si inicieu la sessió a Chrome amb el vostre Compte de Google, podreu utilitzar les adreces d'interès i altres dades en tots els vostres dispositius.

Afegir una adreça d'interès

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Aneu al lloc web que vulgueu tornar a visitar més endavant.
  3. A la dreta de la barra d'adreces, seleccioneu Adreça d'interès Afegeix aquesta pàgina a les adreces d'interès.

Cercar una adreça d'interès

Important: per obrir fàcilment una adreça d'interès, seleccioneu-la a la barra d'adreces d'interès. Per activar o desactivar la barra d'adreces d'interès, seleccioneu Més Més i, a continuació, Adreces d'interès i llistes i, a continuació, Mostra la barra d'adreces d'interès.

Si no teniu la barra d'adreces d'interès activada o si la vostra adreça d'interès no hi és, teniu tres maneres de trobar adreces d'interès.

Des de la barra d'adreces
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la barra d'adreces, introduïu @bookmarks.
  3. Premeu Tab o Espai.
    • També podeu seleccionar Cerca adreces d'interès Cerca als suggeriments.
  4. Introduïu paraules clau per a l'adreça d'interès que vulgueu.
  5. Seleccioneu l'adreça d'interès de la llista.
Des del menú
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Més Més i, a continuació, Adreces d'interès i llistes i, a continuació, Gestor d'adreces d'interès.
  3. Seleccioneu una adreça d'interès.
Des del tauler de navegació
  1. A la part superior dreta del navegador, seleccioneu el tauler lateral .
  2. Seleccioneu la fletxa avall Fletxa avall i, a continuació, Adreces d'interès.
  3. Seleccioneu una adreça d'interès.
Consell: per canviar les adreces d'interès de la visualització visual a la visualització compacta, seleccioneu .

Editar una adreça d'interès

Des del menú
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Més Més i, a continuació, Adreces d'interès i llistes i, a continuació, Gestor d'adreces d'interès.
  3. A la dreta, seleccioneu Més Més i, a continuació, Edita.
Des del tauler de navegació
  1. A la part superior dreta del navegador, seleccioneu el tauler lateral .
  2. Seleccioneu la fletxa avall Fletxa avall i, a continuació, Adreces d'interès.
  3. Per editar una adreça d'interès, passeu-hi el cursor per sobre.
  4. Seleccioneu Més Més i, a continuació, Edita.
    • Per editar de manera massiva, seleccioneu Edita .

Suprimir una adreça d'interès

Important: després de suprimir una adreça d'interès, no la podreu recuperar. Des del menú
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Més Més i, a continuació, Adreces d'interès i llistes i, a continuació, Gestor d'adreces d'interès.
  3. A la dreta, seleccioneu Més Més i, a continuació, Suprimeix.
Des del tauler de navegació
  1. A la part superior dreta del navegador, seleccioneu el tauler lateral i, a continuació, fletxa avall Fletxa avall. i, a continuació, Adreces d'interès.
  2. Passeu el cursor per sobre de l'enllaç o de la carpeta d'adreces d'interès en qüestió.
  3. Seleccioneu Més Més i, a continuació, Suprimeix.

Crear una carpeta d'adreces d'interès nova

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Més Més i, a continuació, Adreces d'interès i llistes i, a continuació, Gestor d'adreces d'interès.
  3. A la part superior dreta, seleccioneu Més Més i, a continuació, Afegeix una carpeta nova.

Si utilitzeu la barra d'adreces d'interès, podeu afegir una carpeta fent clic amb el botó dret a la barra d'adreces d'interès i seleccionant Afegeix una carpeta.

Consell: a les pàgines de producte, obteniu més informació sobre la carpeta de la llista de la compra.

Ordenar adreces d'interès

Des del menú
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Més Més i, a continuació, Adreces d'interès i llistes i, a continuació, Gestor d'adreces d'interès.
  3. A la part superior dreta, seleccioneu Més Més i, a continuació, Ordena per nom.
Des del tauler de navegació
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta del navegador, seleccioneu el tauler lateral i, a continuació, fletxa avall Fletxa avall. i, a continuació, Adreces d'interès.
  3. Per ordenar les adreces d'interès, seleccioneu Organitza .
  4. Trieu l'organització d'ordenació que preferiu:
    • Ordena per més recent
    • Ordena per més antic
    • Ordena per última obertura
    • Ordena de la A a la Z
    • Ordena de la Z a la A

Moure les adreces d'interès

Des del menú
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Més Més i, a continuació, Adreces d'interès i llistes i, a continuació, Gestor d'adreces d'interès.
  3. Arrossegueu les adreces d'interès cap amunt, cap avall o cap a alguna carpeta de l'esquerra. També podeu copiar i enganxar les adreces d'interès en l'ordre que vulgueu.

Si feu servir la barra d'adreces d'interès, podeu arrossegar les adreces d'interès per situar-les en l'ordre que vulgueu.

Des del tauler de navegació
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta del navegador, seleccioneu el tauler lateral i, a continuació, fletxa avall Fletxa avall. i, a continuació, Adreces d'interès.
  3. Seleccioneu l'adreça d'interès que vulgueu moure i, a continuació, Més Més i, a continuació, Edita.
  4. Seleccioneu la carpeta a la qual vulgueu moure l'adreça d'interès i, a continuació, Desa.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google