'Oeps! De link lijkt beschadigd.'

Waarom zie ik dit bericht?

Google Chrome kan suggesties weergeven voor de pagina die u probeerde te bereiken als er geen verbinding kan worden gemaakt met het webadres. U ziet geen onbegrijpelijk foutbericht maar suggesties om naar andere gedeelten van de website te navigeren, of om naar de pagina te zoeken met Google.

Vaak kan de pagina niet worden gevonden omdat deze tijdelijk niet beschikbaar is. Als u wilt controleren of dit het probleem is, probeert u de pagina te openen in andere browsers zoals Firefox en Internet Explorer.

Als u de pagina in andere browsers kunt weergeven, is er wellicht een probleem met de manier waarop Google Chrome verbinding maakt met internet. Hier volgen enkele tips voor het oplossen van het verbindingsprobleem:

• Wis uw cachegeheugen en cookies (zie instructies)
  • Windows/Mac/Linux: scan uw computer op schadelijke software.

Suggesties voor navigatiefouten in- of uitschakelen

Suggesties voor navigatiefouten zijn standaard ingeschakeld. Volg de onderstaande stappen om de functie uit te schakelen.

1. Klik op het Chrome-menu Chrome menu op de browserwerkbalk.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven en ga naar het gedeelte 'Privacy'.
  4. Verwijder het vinkje uit het vakje 'Een webservice gebruiken voor het oplossen van navigatiefouten' om de functie uit te schakelen. Vink het selectievakje aan om de functie weer in te schakelen.

Gebruikt u een Chrome-apparaat op het werk of op school? Uw netwerkbeheerder kan navigatiesuggesties configureren voor u. Als dit het geval is, kunt u deze instelling hier niet wijzigen. Informatie over het gebruik van een beheerd Chrome-apparaat