Lösa problemet ”Oj, ett fel har uppstått” när sidan kraschar

Om felsidan ”Oj, ett fel uppstod” visas innebär det att Chrome har problem med att läsa in webbsidan du försöker visa. Testa de möjliga lösningarna nedan.

Uppdatera sidan

Vanligtvis kan du uppdatera sidan för att lösa problemet.

• På datorn: Klicka på Läs in igen Hämta igen högst upp till vänster.
  • På en mobil enhet: Tryck på menyn Mer högst upp till höger och sedan Läs in igen Hämta igen. Eller dra sidan nedåt och släpp.

Stäng andra flikar

Det kan hända att datorn inte har tillräckligt med minne kvar för att läsa in webbplatsen. Det krävs minne för att datorer ska kunna köra appar, tillägg och program. Om det inte finns tillräckligt med minne kan de köras långsamt eller avslutas helt.

Stäng alla flikar utom den där felmeddelandet ”Oj, ett fel har uppstått” visas och testa att läsa in fliken på nytt.

Starta om enheten

Ibland kan andra program eller appar hindra att en sida läses in ordentligt.

Stäng av datorn eller den mobila enheten och slå på den igen. Testa sedan att läsa in sidan på nytt.

Fungerar det fortfarande inte?

Om de flesta webbplatserna läses in normalt men en webbplats kraschar kan det vara den som orsakar problemet. Testa att uppdatera sidan några gånger till genom att välja den blå uppdateringsknappen på sidan med felmeddelandet eller genom att välja Uppdatera Hämta igen.

Om uppdateringsförsöket inte lyckas visas knappen Skicka feedback. Klicka på knappen Skicka feedback och berätta vad som händer. Du kan även göra ett inlägg om problemet i hjälpforumet för Chrome.

Om du använder en Chromebook testar du de här åtgärderna också.