Harmin paikka ‑kaatumisten ja muiden sivunlatausvirheiden korjaaminen

Jos näet verkkosivun sijaan Voi räkä! ‑virheen tai toisen virhekoodin, Chromella on ongelmia sivun lataamisessa. Sivu saattaa myös latautua hitaasti tai se ei ehkä avaudu ollenkaan.

Sivun lataamisen virhekoodit ja ongelmat

Seuraavat virhekoodit tarkoittavat, että verkkosivun avaamisessa on ongelma.

• Voi räkä!: Chromella on ongelmia sivun lataamisen kanssa.
  • ERR_NAME_NOT_RESOLVED: Isäntänimeä (verkko-osoitetta) ei ole olemassa.
  • ERR_INTERNET_DISCONNECTED: Laite ei ole yhteydessä internetiin.
  • ERR_CONNECTION_TIMED_OUT tai ERR_TIMED_OUT: Sivun lataaminen kesti liian kauan. Internetyhteytesi saattaa olla liian hidas tai sivulla on liikaa liikennettä.
  • ERR_CONNECTION_RESET: Yhteys sivuun katkesi jonkin tapahtuman vuoksi.
  • ERR_NETWORK_CHANGED: Laitteen yhteys verkkoon katkesi tai laite muodosti yhteyden toiseen verkkoon kesken sivun latauksen.
  • ERR_CONNECTION_REFUSED: Sivu ei antanut Chromelle lupaa yhteyden muodostamiseen.
  • ERR_CACHE_MISS: Sinun on lähetettävä sivulle aiemmin lähettämäsi tiedot uudelleen.
  • ERR_EMPTY_RESPONSE: Verkkosivusto ei lähettänyt tietoja, ja se voi olla pois käytöstä.
  • ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR: Chrome ei ymmärtänyt sivun lähettämää dataa.
  • BAD_SSL_CLIENT_AUTH_CERT: Kirjautuminen sivustolle (esim. verkkopankkiin tai työsivustolle) epäonnistui, koska asiakasvarmenne oli virheellinen.

Katso kaikki virhekoodit osoitteesta chrome://network-errors/.

Saatat myös nähdä jonkin seuraavista virheistä:

• Sivustoon ei saada yhteyttä.
  • Sivuston avaaminen ei onnistu.
  • HTTPS-sivuston avaaminen ei onnistu.
  • Kuvan lataaminen ei onnistu.
  • Uuden välilehden lataaminen ei onnistu.

Voit korjata ongelman noudattamalla alla olevia ohjeita.

Voit yrittää korjata virheen alla olevien ohjeiden avulla.

Sivun päivittäminen

Yleensä sivun päivittäminen korjaa ongelman.

Valitse Lisää Lisää ja sitten Päivitä sivu Lataa uudelleen.

Jos tästä ei ollut apua…

Vaihe 1: Tarkista internetyhteys

1. Varmista, että iPhonesi tai iPadisi on yhteydessä Wi-Fi- tai mobiiliverkkoon.
  2. Yritä päivittää välilehti, jolla virhe tapahtui.

Vaihe 2: Tyhjennä välimuisti

Chromeen tallennetut tiedot voivat estää verkkosivua latautumasta.

Sivun avaaminen incognito-ikkunassa

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Uusi incognito-välilehti Uusi incognito-välilehti.
  3. Yritä päivittää sivu incognito-välilehdellä. Jos sivu avautuu, tyhjennä selaimen välimuisti ja evästeet.

Välimuistin tyhjentäminen ja evästeiden poistaminen

1. Valitse Lisää Lisää ja sitten Asetukset Asetukset.
  2. Valitse Tietosuoja ja sitten Tyhjennä selaustiedot.
  3. Valitse Evästeet, sivustodata ja Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot. Poista valinnat muiden tietotyyppien ruuduista.
  4. Valitse Tyhjennä selaustiedot ja sitten Tyhjennä selaustiedot.
  5. Valitse Valmis
  6. Yritä päivittää välilehti, jolla virhe tapahtui.

Vaihe 3: Sulje muut välilehdet tai sovellukset

Laitteesi muisti voi olla vähissä, eikä sivua voida ladata samalla, kun muita sovelluksia on käynnissä.

1. Muistin vapauttaminen:
    • Sulje kaikki välilehdet paitsi se, jolla virheilmoitus näkyy.
    • Sulje muut käynnissä olevat sovellukset ja keskeytä sovellusten tai tiedostojen lataukset.
  2. Yritä päivittää välilehti, jolla virhe tapahtui.

Eikö ongelma ratkennut?

Vaihe 4: Käynnistä puhelin tai tabletti uudelleen

Joskus sovellukset voivat estää sivua latautumasta.

1. Käynnistä iPhone tai iPad uudelleen.
  2. Päivitä sivu uudelleen.
Vaihe 5: Päivitä Chrome
  1. Avaa App Store iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse näytön alalaidasta Päivitykset.
  3. Etsi päivitettävien sovellusten luettelosta Chrome Chrome.
  4. Jos Chrome on luettelossa, asenna päivitys valitsemalla Päivitä.
  5. Anna tarvittaessa Apple ID ‑salasanasi. Tämän jälkeen päivitykset ladataan ja asennetaan.
  6. Yritä päivittää välilehti, jolla virhe tapahtui.

Lisää ohjeita