Løs problemer med sidenedbrud af typen "Øv, surt!"og andre indlæsningsfejl

Hvis du får vist siden med fejlen "Øv, surt!", betyder det, at Chrome har problemer med at indlæse den webside, du forsøger at åbne. Du oplever muligvis også, at siden indlæses langsomt eller slet ikke åbner.

Fejlkoder og problemer i forbindelse med sideindlæsning

Følgende fejlkoder betyder, at der er problemer med at åbne siden.

• "Øv, surt!": Chrome har problemer med at indlæse siden.
  • ERR_NAME_NOT_RESOLVED: Hostnavnet (webadressen) findes ikke.
  • ERR_INTERNET_DISCONNECTED: Enheden har ikke forbindelse til internettet.
  • ERR_CONNECTION_TIMED_OUT eller ERR_TIMED_OUT: Det tog for lang tid at oprette forbindelse til siden. Din internetforbindelse er muligvis for langsom, eller også er siden optaget.
  • ERR_CONNECTION_RESET: Din forbindelse til siden blev af en eller anden årsag afbrudt.
  • ERR_NETWORK_CHANGED: Din enhed blev koblet fra netværket eller oprettede forbindelse til et nyt netværk under indlæsningen af siden.
  • ERR_CONNECTION_REFUSED: Siden gav ikke Chrome tilladelse til at oprette forbindelse.
  • ERR_CACHE_MISS: Siden kræver oplysninger, du tidligere har indtastet, for at blive indsendt igen.
  • ERR_EMPTY_RESPONSE: Websitet sendte ikke nogen data og er muligvis nede.
  • ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR: Websiden sendte data, som Chrome ikke forstår.
  • BAD_SSL_CLIENT_AUTH_CERT: Login på websitet (f.eks. et bank- eller arbejdswebsite) fungerer ikke, da der er fejl i et klientcertifikat.

Du kan også se et eller flere af følgende problemer:

• Der kan ikke oprettes forbindelse til et website.
  • Et website kan ikke åbnes.
  • Et HTTPS-website kan ikke åbnes.
  • Et billede bliver ikke indlæses.
  • En ny fane kan ikke indlæses.

Følg nedenstående fejlfindingstrin for at løse problemet.

Prøv nedenstående rettelser for at løse problemet.

Genindlæs siden

Du kan som regel løse problemet ved at genindlæse siden.

Klik på Genindlæs Genindlæs øverst til venstre.

Hvis det ikke virkede...

Trin 1: Tjek din internetforbindelse

Sørg for, at din computer har internetforbindelse via Wi-Fi eller et kabelnetværk.

Prøv at genindlæse fanen med fejlen.

Trin 2: Ryd din cache

Der er muligvis gemte oplysninger i Chrome, som forhindrer indlæsningen af siden.

Åbn siden i et inkognitovindue

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Nyt inkognitovindue.
  3. Prøv at åbne siden i inkognitovinduet. Hvis det lykkes, skal du rydde din cache og dine cookies.

Ryd cachen, og slet cookies

1. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter​ Flere værktøjer og derefter Ryd browserdata.
  2. Vælg Alle browserdata ud for "Tidsinterval".
  3. Vælg Billeder og filer, der er gemt i cache og Cookies og andre websitedata. Fravælg de andre datatyper.
  4. Klik på Ryd data.
  5. Prøv at genindlæse fanen med fejlen.

Trin 3: Luk andre faner, udvidelser og apps

Enheden er muligvis løbet tør for hukommelse og kan ikke indlæse websitet, samtidig med at den kører dine apps, udvidelser og programmer.

1. Frigør hukommelse:
    • Luk alle faner bortset fra den, der viser fejlmeddelelsen.
    • Afslut andre apps eller programmer, der kører, og sæt eventuelle app- eller fildownloads på pause.
    • Afinstaller unødvendige udvidelser i Chrome. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Flere værktøjer og derefter Udvidelser. Klik på Fjern ud for de udvidelser, du ikke bruger.
  2. Prøv at genindlæse fanen med fejlen.

Virker det stadig ikke?

Trin 4: Genstart computeren

Programmer eller apps forhindrer nogle gange indlæsningen af en side.

1. Genstart computeren.
  2. Prøv at indlæse siden igen.
Trin 5: Opdater Chrome
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Til venstre skal du klikke på menuen  Menu og derefter Om Chrome.
  4. Chrome tjekker, om der er en tilgængelig opdatering. Der går muligvis et par sekunder, før du kan se den.
    • Hvis der er en opdatering, kan du se valgmuligheden Genstart. Prøv at genindlæse fanen med fejlen, når du har genstartet.
    • Hvis der ikke er nogen vejledning, er din Chrome-version opdateret.
Trin 6: Tjek, om der er uønsket software

Hvis du bruger Windows, skal du bruge Oprydningsværktøj til Chrome til at finde og fjerne uønsket software.

Hvis du bruger en Mac- eller en Linux-computer, kan du se vores forslag til, hvordan du opdager og slipper af med uønsket software.

Når du har fjernet uønsket software, kan du prøve at genindlæse fanen med fejlen.

Få yderligere hjælp

• Hvis andre websites åbnes normalt, men et bestemt website går ned, er det pågældende website muligvis årsag til problemet.
  • Få hjælp fra eksperter i Chromes hjælpeforum