Solucionar els bloquejos de la pàgina "Oh, no!" i altres errors en carregar la pàgina

Si veieu l'error "Oh, no!" o un altre codi d'error en lloc d'una pàgina web, vol dir que Chrome té problemes per carregar-la. És possible que també noteu que la pàgina tarda a carregar-se o que no s'obre.

Problemes i codis d'error en carregar la pàgina

Els codis d'error següents volen dir que hi ha un problema en obrir la pàgina.

• "Oh, no!": Chrome té problemes per carregar la pàgina.
  • ERR_NAME_NOT_RESOLVED: el nom d'amfitrió (l'adreça web) no existeix.
  • ERR_INTERNET_DISCONNECTED: el dispositiu no està connectat a Internet.
  • ERR_CONNECTION_TIMED_OUT o ERR_TIMED_OUT: la pàgina ha tardat massa temps a connectar-se. És possible que la vostra connexió a Internet sigui massa lenta o que la pàgina web estigui molt ocupada.
  • ERR_CONNECTION_RESET: alguna cosa ha interromput la vostra connexió a la pàgina.
  • ERR_NETWORK_CHANGED: el dispositiu s'ha desconnectat de la xarxa o s'ha connectat a una altra xarxa mentre la pàgina es carregava.
  • ERR_CONNECTION_REFUSED: la pàgina no ha deixat que Chrome es connecti.
  • ERR_CACHE_MISS: la pàgina necessita que torneu a enviar informació que heu introduït prèviament.
  • ERR_EMPTY_RESPONSE: el lloc web no ha enviat dades i pot ser que no funcioni.
  • ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR: la pàgina ha enviat dades que Chrome no entén.
  • BAD_SSL_CLIENT_AUTH_CERT: l'inici de sessió al lloc web (per exemple, el lloc web d'un banc o de la feina) no funciona a causa d'un certificat de client que conté errors.

És possible que també vegeu un o diversos problemes com aquests:

• No es pot accedir a un lloc web.
  • No s'obre un lloc web.
  • No s'obre un lloc web HTTPS.
  • No es carrega una foto.
  • No es carrega una pestanya nova.

Per resoldre'ls, seguiu aquests passos.

Per resoldre un error, proveu les solucions següents.

Tornar a carregar la pàgina

Normalment, l'error se soluciona en tornar a carregar la pàgina.

Toqueu Més Més i després Torna a carregar Torna a carregar.

Si això no funciona…

Pas 1: comproveu la connexió a Internet

1. Comproveu que el dispositiu iPhone o iPad estigui connectat a la Wi-Fi o a les dades mòbils.
  2. Proveu de tornar a carregar la pestanya que conté l'error.

Pas 2: esborreu la memòria cau

És possible que Chrome tingui informació emmagatzemada que impedeixi que la pàgina es carregui.

Obrir la pàgina en una finestra d'incògnit

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome a l'iPhone o l'iPad.
  2. Toqueu Més Més i després Pestanya d'incògnit nova Pestanya d.
  3. A la pestanya d'incògnit, proveu de tornar a carregar la pàgina. Si es carrega, esborreu la memòria cau i les galetes.

Esborrar la memòria cau i les galetes

1. Toqueu Més Més i després Configuració Configuració.
  2. Toqueu Privadesa i després Esborra dades navegació.
  3. Seleccioneu Galetes, dades llocs i Fitxers i imatges a memòria cau. Desmarqueu els altres tipus de dades.
  4. Toqueu Esborra dades navegació i després Esborra dades navegació.
  5. Toqueu Fet
  6. Proveu de tornar a carregar la pestanya que conté l'error.

Pas 3: tanqueu altres pestanyes o aplicacions

És possible que el dispositiu s'hagi quedat sense memòria i no pugui carregar el lloc web al mateix temps que executa aplicacions.

1. Allibereu memòria seguint aquests passos:
    • Tanqueu totes les pestanyes excepte la que mostra el missatge d'error.
    • Tanqueu altres aplicacions que estiguin en execució i poseu en pausa totes les baixades d'aplicacions o de fitxers.
  2. Proveu de tornar a carregar la pestanya que conté l'error.

Encara no funciona?

Pas 4: reinicieu el telèfon o la tauleta

De vegades hi ha aplicacions que impedeixen que una pàgina es carregui.

1. Reinicieu el dispositiu iPhone o iPad.
  2. Torneu a carregar la pàgina.
Pas 5: actualitzeu Chrome
  1. Obriu l'App Store al dispositiu iPhone o iPad.
  2. A la part inferior, toqueu Actualitzacions.
  3. A la llista d'aplicacions que es poden actualitzar, cerqueu Chrome Chrome.
  4. Si aquesta aplicació s'hi inclou, toqueu Actualitza.
  5. Si se us demana, introduïu la contrasenya del vostre ID d'Apple. Les actualitzacions es baixaran i s'instal·laran.
  6. Proveu de tornar a carregar la pestanya que conté l'error.

Obtenir més ajuda

• Si altres llocs web s'obren correctament, però un falla, és possible que aquest lloc web sigui la causa del problema.
  • Obteniu ajuda d'experts al Fòrum d'ajuda de Chrome.